Büyükşehir'den Erdemli'de Yol Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Erdemli'de Yol Çalışmaları

Büyükşehir\'den Erdemli\'de Yol Çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışmaları Erdemli ilçe sınırları içerisinde aralıksız sürdürülüyor.

15.09.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışmaları Erdemli ilçe sınırları içerisinde aralıksız sürdürülüyor.

İlçeye bağlı Limonlu ile Esenpınar Mahalleleri arasında genişliği 15 metre olan yolları kapsayan son çalışmada yaklaşık 20 kilometrelik güzergahta bakım onarım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden Veli Şahman ve Serdar Arslan, zaman zaman vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

Limonlu ve Esenpınar yolu üzerindeki çalışmaları takip eden Veli Şahman, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın talimatları doğrultusunda Erdemli'de yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmaları uygun hava koşullarında son derece başarılı bir şekilde yürütülüyor" dedi.

Limonlu-Esenepınar yolu üzerinde yaklaşık 20 kilometrelik bir yol güzergahında çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Şahman, "Sayın Kocamaz'ın talimatları doğrultusunda 2016 yılında asfaltsız yol kalmaması noktasında ekipler bütün gayretiyle çalışıyor. Burada yol genişletme, bakım onarım çalışmaları titizlikle yürütülüyor ve ardından asfaltlanıyor. İkinci kat asfalt ihtiyacı olan yerlere de ikinci kat asfalt dökülüyor" diye konuştu.

Vatandaşlar ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a, Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu'na, Muhtarlar Daire Başkanı Erkan Arıcı'ya, Asfalt Ekipleri Sorumlusu Yusuf Güzel'e teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Erdemli'de Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement