Büyükşehir'de Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Büyükşehir'de Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Büyükşehir\'de Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Yeni sezon için hedefini Bank Asya'ya doğrudan çıkmak olarak belirleyen Büyükşehir Belediyespor, sezon hazırlıkları için kampa girdi.

18.07.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yardımcı antrenörler Yaşar Akçura, Deniz Doster, Hüseyin Kaya ve Mesut Önal yönetiminde 2014-2015 sezonunun ilk hazırlık idmanına çıktı. Kocaeli Green Park Kartepe'deki ilk idmanda futbolcular oldukça neşeli olması dikkat çekti.

FUTBOLCULARDAN BANK ASYA SÖZÜ

Futbolcular bu kadar önemli yatırım yapan ve geleceğe dair büyük hedefleri olan bir kulübe geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, muhteşem taraftara layık olmak adına çok çalışacaklarını ifade ederek sezon sonunda takımın Bank Asya'da olacaklarının sözlerini verdiler.

TAKIM İLK İDMANINA ÇIKTI

Sezonun ilk idmanını yapan takım kros çalışması yaptı. İki etap halinde kamp yapacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ilk etap kampı 27 Temmuz'da sona erecek. Bayram nedeniyle futbolculara verilecek 3 günlük iznin ardında takım 31 Temmuz'da ise Kızılcahamam Patalya'da toplanacak. İkinci etap kampı 14 Ağustos'ta tamamlanacak ve Belediyespor lig hazırlıkları için Diyarbakır'a dönecek. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 1 ay devam edecek kampta en az 7 özel maç yapmayı amaçlıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir'de Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement