Büyükşehir Belediyesinden "Öğretmen Çalıştayı" - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesinden "Öğretmen Çalıştayı"

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren eğitim merkezlerindeki eğitimcilere yönelik düzenlenen "Öğretmen Çalıştayı" başladı.

28.01.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren eğitim merkezlerindeki eğitimcilere yönelik düzenlenen "Öğretmen Çalıştayı" başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Salköprü Semt Konağı'nda düzenlenen çalıştayda, dört gün boyunca mesleki konular ele alınacak. Çalıştay'da, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, MADEM Koordinatörü Ferat Dalaman, eğitimciler Yusuf Ziya Aysundu, Rıfat Bayram, Nihat Kaplan ve Mehmet Şimşek sunumlarda bulunacak.

Çalıştayın ilk gününde, Gençay ve şube müdürleri, öğretmenlerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yağbasan ile Dalaman birer sunum yaparak, öğrenci başarı durumlarını ve öğretmen-öğrenci iletişimini anlattı.

Öğretmen Çalıştayı'na, TEOG hazırlık kurslarının verildiği Büyükşehir Belediyesi'nin 7 eğitim merkezinde görevli 40 öğretmen katılıyor. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesinden 'Öğretmen Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement