Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli

Büyükşehir Belediyesi\'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği radyoterapi hastalarının barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacak.

12.11.2015 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği radyoterapi hastalarının barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Balıkesir'de ikamet etmeyen Balıkesir Devlet Hastanesi Onkoloji Servisinde Radyoterapi hastaları için barınma ve yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Kamu Hastaneleri Birliği ile yapmış olduğumuz protokolle radyoterapi gören, bakıma muhtaç, mali durumlu iyi olmayan hemşehrilerimizi biz Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Firdevs Saraçoğlu ve Sosyal Destek Merkezimizde kalması, yeme-içme gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını üstleniyoruz. İnsanlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu konuda Kamu Hastaneleri Birliği ile bir protokol imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu ise, Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokolün kendileri için ve tedavi gören radyoterapi hastaları için büyük önem taşıdığını söyledi. Hocaoğlu, "Radyoterapi hizmetleri Balıkesir'de gün geçtikçe genişleyen bir hizmet grubu olarak öne çıkıyor. Bununla birlikte artan konaklama ihtiyaçlarını hastanemiz kendi bünyesinde karşılayamaz vaziyete gelmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın da katkılarıyla özellikle maddi açıdan daha dezavantajlı durumda olan hastalarımızın konaklama ve yemek ihtiyaçlarının bu şekilde karşılanması hizmetin daha iyi sunulması açısından da büyük önem arz ediyor" die konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement