Burdur'a Bin Kişilik Kadro Tahsis Edildi - Son Dakika
Yerel

Burdur'a Bin Kişilik Kadro Tahsis Edildi

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'daki kurumlarda 9 ay çalıştırılmak üzere bin kişilik kadro tahsis edildiğini bildirdi.

09.09.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'daki kurumlarda 9 ay çalıştırılmak üzere bin kişilik kadro tahsis edildiğini bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı İŞKUR vasıtasıyla uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı'nın (TYÇP), işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde işsizlerin kısa süreli istihdam ve eğitimini amaçlayan, doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesini sağlayan program olduğunu kaydetti.

TYÇP kapsamında ödenek ve kadro tahsis edilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüştüğünü anlatan Özçelik, görüşmeler sonunda 9 ay süreyle Burdur'daki kurumlarda çalıştırılmak üzere bin kişilik kadro tahsis edildiğini belirtti.

Kentteki diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Özçelik, şunları kaydetti:

"Burdur Devlet Hastanesi yeni ek bina inşaatıyla ilgili 29,30,31 Ağustos 2013 tarihlerinde Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen firma tarafından zemin etüd ve deprem tahkik çalışmaları yapılmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen ödeneklerle Bucak Futbol Sahası, Çavdır Spor Salonu ve Ağlasun Sentetik Spor Sahası'nın ihaleye çıkma çalışmaları yapılıyor. Gazi Atatürk Stadı atletizm pisti yenileme işi, Kızılkaya sentetik spor sahası ve Tefenni Spor Salonu ihaleleri yapılmıştır." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'a Bin Kişilik Kadro Tahsis Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement