Neslihan Atagül'ün Yeni Partneri Burak Özçivit Oldu - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül'ün Yeni Partneri Burak Özçivit Oldu

'Fatih Harbiye'nin 'Neriman'ı Neslihan Atagül, yakışıklı oyuncunun yeni dizisinin partneri oldu. İkili dizide tutkulu bir aşkın kahramanı olacak.

09.01.2015 11:24  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Özçivit, geçen yıl Star TV'yle anlaşmış ve Ay Yapım'la çalışacağını duyurmuştu.

Senaryosunu Özlem Yılmaz ile Anıl Eke'nin yazdığı dizide yakışıklı oyuncu, fakirken zenginleşen bir genci canlandıracak. Özçivit, Neslihan Atagül'le tutkulu bir aşkın kahramanı olacak. Atagül'ün sevgilisi Kadir Doğulu da, şu günlerde Sevdam Alabora dizisinde Elçin Sangu'yla başrol oynuyor.

FİLME DE DEVAM EDİYOR

Neslihan Atagül, dizi çekimleri öncesi Abdullah Oğuz'un "Senden Bana Kalan" filminde Ekin Koç'la rol alıyor. Elif ile Özgür adlı 2 gencin aşını anlatan filmin çekimleri Adatepe ve Ayvalık'da devam ediyor.



Neslihan Atagül\'ün Yeni Partneri Burak Özçivit Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül'ün Yeni Partneri Burak Özçivit Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • msfr yrmc: Bu kızda ne buldu bu yapımcılar anlamadım arkadaş. Dizilerde , başrol kadın oyuncu oyunculuğu iyi olmasada oluyor onu anladık. Güzel olmaları yeterli. Ee bu güzel de değil. Ben mi anlayamadım Neyysseee. NOT : Bu dizi tutmaz. Kanallar artık dizicilik oynamaktan vazgeçip televizyonculuk yapmalıdır bence. Dizilerin devri bitti. 30 1 Yanıtla
  • dilek akın: Kızı yakıstırmıyorum basrolee ısıgı yoll 24 4 Yanıtla
  • rojin: WAN DAKİ KÜRT KIZLARI ÇOK GÜZEL OLİİR. KÜRT ERKEKLERİ ÇOK YAKIŞIKLI ĞLİİR DE ECEM KIZLARİ GÜZEL OLMAZ. ECEM ERKEKLERİ DE TİPSİZ. 6 15 Yanıtla
  • malmalmalesekink: Olamaz böyle bir şey kadir doğulu v? neslihan atagül yakışıyor olamaz olamaz 6 0 Yanıtla

Advertisement