Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması Ödülleri Verildi

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Bülent Okutan Gazetecilik Yarışmasında dereceye giren gazetecilere ödülleri verildi.

29.11.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Bülent Okutan Gazetecilik Yarışmasında dereceye giren gazetecilere ödülleri verildi.

Derneğin Şanlıurfa basınının gelişmesine katkıda bulunmak, ulusal ve yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni bir otelde yapıldı.

Yarışmada fotoğraf dalında Anadolu Ajansı Muhabiri Rauf Maltaş birinci, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Serhat Demir ikinci, İlk Haber Gazetesi Muhabiri Nedim Atilla ise üçüncü oldu.

Görsel haber dalında Doğan Haber Ajansı Muhabiri Ömer Şulul'un birinci olurken ikinci Kanal Urfa Muhabiri Mehmet Demirel ikinci oldu.

Yarışmada, makale, yerel haber, TV programı, sayfa düzeni, röportaj, internet sitesi olmak üzere 8 kategoride 10 kişiye daha ödül verildi.

Törende gazeteci Metin Eroğlu "İlkeli ve doğru habercilik", emekli Emniyet Müdürü Yaşar Durmaz ise "Polis Medya ilişkileri" konusunda birer sunum yaptı.

Törene, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement