Bucaspor Üst Üste 4. Kez Puansız - Son Dakika
Spor

Bucaspor Üst Üste 4. Kez Puansız

PTT 1. Ligde deplasmanda 1-0 öne geçtiği müsabakada Şanlıurfaspor'a 4-1 mağlup olan Bucaspor, üst üste 4. maçını mağlubiyetle tamamladı.

03.04.2014 11:11  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de deplasmanda 1-0 öne geçtiği müsabakada Şanlıurfaspor'a 4-1 mağlup olan Bucaspor, üst üste 4. maçını mağlubiyetle tamamladı.

Şanlurfaspor mağlubiyetiyle düşme hattındaki Boluspor'la puan farkı 8'e inen Bucaspor, Balıkesirspor, Samsunspor ve Ankaraspor maçlarının ardından Şanlıurfaspor'a da yenildi. Bu sezon ilk kez üst üste 4 maçını puansız geçen Bucaspor, 7 Nisan Pazartesi günü Adanaspor'u konuk ettikten sonra Mersin İdmanyurdu (D), Orduspor, Karşıyaka (D) ve Manisaspor'la karşılaşacak.

İzmir temsilcisi bu sezon 5. kez 1-0 öne geçtiği müsabakadan puansız ayrıldı. Sarı lacivertli ekip, daha önce öne geçtiği her iki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarının yanı sıra TKİ Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor ve son olarak Şanlıurfaspor karşılaşmalarında üstünlüğünü koruyamadı ve rakiplerine mağlup oldu.

Bucaspor'un tek golünü kaydeden Ricketts, bu sezon ligdeki 6. golüne ulaştı. Kanadalı golcü ligde en son 24 Şubat 2014'te oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında gol sevinci yaşamıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bucaspor Üst Üste 4. Kez Puansız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement