Bodrum Açıklarında Lastik Botta 35 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Açıklarında Lastik Botta 35 Kaçak Yakalandı

Bodrum Açıklarında Lastik Botta 35 Kaçak Yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın Kos Adası'na (İstanköy Adası) lastik botla geçmeye çalışan 16'sı çocuk 35 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

02.04.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Yunanistan'ın Kos Adası'na (İstanköy Adası) lastik botla geçmeye çalışan 16'sı çocuk 35 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Ailelerinin kucaklarında sahil güvenlik botundan indirilen bazı çocuklar, her şeye rağmen uyumayı sürdürdü. Bir bebek ise gülümsemesiyle yüzleri güldürüp içleri ısıttı.

Bugün saat 07.00 sıralarında Bodrum'un Ortakent açıklarında devriye görevindeki TCSG 1 Nolu Sahil Güvenlik Botu, Çelebi Adası Mevkii'nde, içinde bir grup kaçağın bulunduğu 7 metrelik lastik botu fark etti. Yanaşılan lastik bottan 16'sı çocuk 35 kaçak, Sahil Güvenlik Botuna alındı. Milta Bodrum Marina'dan karaya çıkartılan kaçakların Suriye ve Filistin uyruklu olduğu, yakalananlar arasında biri hamile altı kadının da bulunduğu belirtildi. Sahil Güvenlik Botundan ailelerin kucaklarında inen kaçak çocukların, her şeye rağmen uyumayı sürdürdüğü görüldü. 6 aylık erkek bir bebek de etrafa gülücükler saçtı. Sevimli bebek, çevredekileri gülümsetti. Güvenlik güçleri üşüyen kaçakları, kapalı bir ortama aldı. Yakalananlar arasında kavalını elinden düşürmeyen bir kaçak da dikkati çekti. Bazıları hiçbir şey olmamış gibi oldukça neşeli görünen kaçaklar arasında, öz çekim yapanlar bile oldu. Kaçak göçmenlerin işlemlerinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Büro Amirliği'ne teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Açıklarında Lastik Botta 35 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement