Eski Firari PKK'lı Kobani'de Yaralandı Türkiye'de Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Eski Firari PKK'lı Kobani'de Yaralandı Türkiye'de Hastanede Öldü

Eski Firari PKK\'lı Kobani\'de Yaralandı Türkiye\'de Hastanede Öldü

Bingöl'de cezaevinden firar edip sonra yakalanan PKK'lıların arasında olan ve tahliye edilen Günana, Kobani'de IŞİD ile savaşırken yaralandı, Türkiye'de hastanede öldü.

24.10.2014 16:56  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl M Tipi Cezaevi'nden geçen yıl firar ettikten sonra yakalanan PKK'lıların arasında yer alan ve 6 ay önce tahliye edilen 28 yaşındaki Baran Günana, Suriye'nin Kobani kentinde katıldığı YPG saflarında IŞİD militanları ile girdiği çatışmada yaralandı.

Tedavisinin sürdüğü Adıyaman'da hayatını kaybeden Günana'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Kars'a gönderildi.

6 ÖNCE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Şanlıurfa Harran Üniversitesi öğrencisi iken tutuklandıktan sonra Bingöl M Tipi Cezaevi'ne konulan ve geçen yıl 25 Ekim'de 17 PKK'lı ile birlikte kazdıkları 80 metre uzunluğundaki tünelden kaçan Baran Günana, 16 mahkumla birlikte yakalandıktan sonra 6 ay önce tahliye edilmişti.

IŞİD İLE ÇATIŞTI AĞIR YARALANDI

Tahliye edildikten sonra geçen Haziran ayında Kobani'ye geçerek YPG saflarına katılan Günana, geçtiğimiz günlerde IŞİD militanları ile girdiği çatışmada ağır yaralandı.

DÜN GECE ÖLDÜ

Önce Şanlıurfa'ya, daha sonra da Adıyaman'a getirilen Günana, tedavisinin sürdüğü Adıyaman Eğitim ve araştırma Hastanesi'nde dün gece öldü.

TOPRAĞA VERİLECEK

Günana'nın cenazesi, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Kars'ın Susuz İlçesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Firari PKK'lı Kobani'de Yaralandı Türkiye'de Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • onur: ALLAH İŞİDDEN RAZI OLSUN. . ONLAR OLMASA TEMİZLENMEYECEK 34 12 Yanıtla
    RAVZAGÜLÜ: Kur-an'ı kerim' in ayetini red edip ayeti değiştireceğiz, mekkeyi yıkacağız diyen terör, katil ve zalim'e ALLAH razı olsun diyorsunuz. RABBİM sizide işid denen zalimi de hidayet etsin. 0 0
  • tantuni: DARISI ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN HERKESİN BAŞINA GELSİN HEMDE TEZ ZAMANDA. 34 6 Yanıtla
  • keriman: Allah kalanlarına da göstersin. 25 6 Yanıtla
  • .: SEN GEÇ SIRADAKİ GELSİN :)))) 25 4 Yanıtla
  • HÜDEEEE: Şanlıurfa'da örgütün şehir merkezlerindeki Öz Savunma Birlikleri içinde yer alan Baran Günana, polis aracı ve kamu kurumlarının bombalanması eylemlerinden dolayı örgüt üyesi olmak ve patlayıcı madde bulundurmak suçlarından dolayı 20 yıl hapisle cezalandırılmıştı. BEN ÜZÜLMEDİM YA SİZ???? 21 4 Yanıtla
  • esmer kürt: HIC BIR ZAMAN AVRUPA ULKELERI VE BATILILAR KAFIR PKK YI TEROR LISTESINE ALMADILAR ABDULAH OCALAN ADADA ZINCIRLI BIR DECCAL 14 9 Yanıtla
  • TOKATLI: Darısı diğer Pkk lıların başına inşallah. . . 18 4 Yanıtla
  • HAKAN: İYİ OLMUŞ ŞU PKK TABUTUNA EL ATANLARDA ÖRNEK ALSIN YAKINDIR SİZLERİNDE O TABUTUN İÇİNE GİRMENİZ 12 7 Yanıtla
  • askin: HA AMERIKA HA PKK HA ISRAIL HA PYD HA YAHUDI HA APO NE FARK EDER BUNLAR YECUC MECUC 6 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement