Bilgi Evi Öğrencilerine Başarı Belgesi Verildi - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evi Öğrencilerine Başarı Belgesi Verildi

Bilgi Evi Öğrencilerine Başarı Belgesi Verildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe Belediyesince hayata geçirilen 'Bilgi Evleri' çalışmasına katılan öğrencilere başarı belgesi verildi.

14.09.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediyesi Sosyal ve Kültür Müdürlüğüne Bağlı Bilgi Evlerinde yaz boyunca çeşitli kurslara katılarak eğitim alan öğrenciler başarı belgeleriyle ödüllendirildi.

Belediye Gümrük Hanı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Bilgi Evi öğrencileri ve aileler katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı ödül takdim töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Yaz ayı kurslarımız Temmuz ayından bu yana çeşitli alanlarda çocuklarımıza, gençlerimize eğitimler verildi. Yaz okulunun sonuna geldik, öğrencilerimize kalıcı bir anı olsun diye hem de yaptığı eserleri görmek için gece düzenledik. Bu anlamda eğitim veren öğretmenlerimiz olmak üzere kursların tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bilgi evi ve gençlik evlerinde çalışmalarımız devam edecektir. Eğitim bizim için en önemli önceliğimiz olacaktır."

Başkan Yardımcısı Postacı konuşmasının ardından Bilgi Evlerinde başarı sağlayan öğrencilere yaz boyunca kurslarda çeşitli eğitimler gören öğrencilere başarı belgelerini vererek katılımlarından dolayı başta öğrenciler olmak üzere velilere teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bilgi Evi Öğrencilerine Başarı Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement