Beyaz Show'da 20 Yıl Sonra Bir İlk! Program Banttan Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Beyaz Show'da 20 Yıl Sonra Bir İlk! Program Banttan Yayınlandı

Beyaz Show'un 20 yıllık ekran geleneğinin aksine dün akşam bant yayın yapması ve haftaya olmayacağının açıklanması akıllara "Beyaz Show bitiyor mu?" sorusunu getirdi.

06.02.2016 12:27  Güncelleme: 15:01

Beyaz Show'a telefonla bağlanıp "Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın" dediği için 'terör propagandası' yapmakla suçlanan 'Ayşe öğretmenin açıklamalarının ardından Beyaz Show 20. yılında bir ilke imza attı ve canlı yayın yerine bant yayın yaptı. Bu hafta banttan yayınlanan Beyaz Show, önümüzdeki hafta ise ekrana gelmeyecek.

RTÜK KANALD'YE "AYŞE ÖĞRETMEN" CEZASI KESMİŞTİ

Kanal D'de 20. yılıyla ekranlarda olan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show, 5 Şubat Cuma akşamı canlı değil banttan yayınlandı. İzleyenleri şaşırtan bu uygulamayla, Beyaz Show'a telefonla bağlantı da yapılamadı. RTÜK, Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'da kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'in 'terörü övdüğü' iddiasıyla yaklaşık 850 bin TL para cezası vermişti. Bu olaydan sonra ise yine programın canlı yayında ise bir grup stüdyoda pankart açıp sloganlar atmış ve yayın yarıda kesilmişti.

20 YILDIR ARALIKSIZ CANLI YAYINLANIYORDU

Üstüste yaşanan bu olaylardan sonra Beyaz Show dün gece bant yayın yaptı. Beyaz Show, yılbaşı haftası gibi özel günler haricinde 20 yıldır aralıksız olarak canlı yayınlanıyordu. Bant yayını programın konukları Mustafa Ceceli, Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve Derya Şensoy oldu.

BEYAZ SHOW HAFTAYA YAYINLANMAYACAK

Bu hafta banttan yayınlanan Beyaz Show, önümüzdeki hafta ise ekrana gelmeyecek. Kanal D'den yapılan açıklamaya göre ise program yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Programın yeni bölümüne ise Ata Demirer konuk olacak.

Beyaz Show\'da 20 Yıl Sonra Bir İlk! Program Banttan Yayınlandı

Son Dakika Magazin Beyaz Show'da 20 Yıl Sonra Bir İlk! Program Banttan Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • elit: dua et beyaz bantıda gosterdık sana yoksa tozunu abd toplarlardı hayın karektersız 25 16 Yanıtla
  • mrt: bu ülkedeki bütün güzel seyleri bitirdiniz.yoksulduk ama mutluyduk simdi hem yoksuluz hemde mutsuz 31 4 Yanıtla
  • misafir: diktatörlük olan bir ulkede bunlar normal 13 18 Yanıtla
  • Bayburtlu: Ben bunu adam sanmıştım 13 16 Yanıtla
  • ayşe dinç: Adam zaten özür diledi..daha napsin 9 17 Yanıtla
  • hoooop: ya bitsin diyenler izlemeyin kardesim gecin kanali Allah Allah. Adam ne dedi alti ustu cocuklar olmesin dedi bunun uzerine ozur bile diledi daha ne yapsin yobaz pislikler sizi 15 7 Yanıtla
  • Narin: Sevmeyen izlemez bu kadar basit...Seviyoruz seni Beyaz... 15 6 Yanıtla
  • ayıp ayıp: ayyyy ne kadar üzüldümm 8 12 Yanıtla
  • Soner pala: Midem bulandi bu beyaz sovdan ve beyazin hareketlerinden hele son yaptigi ogretmen ayagina pkk propagandasi yaptirmasi 20 yildir canli yayin tecrubesi olan birinin nasi oldu anlamadim yalanina siginmasini cok komik 9 11 Yanıtla
  • Vatandas: Beyaz beyaz artik siyahsin unutma halkin gozunden dustun bi kere hain hemde en onde gidensin 1tl muhtac kalacaksin o sehitlerin ve gazilerin ahi cikacak bu memlekette ne cevherler var analar neler doguruyor bi bilsen birileride cikip bir yere gidip o malum bayragi sallayip sarki soyleyecem dedi baska birileride sen sarki soyle ama o bayragi eline aldigin han turkiyeye gelme sonun olur dediler ve o bayragi eline alamadi sadece sarki soyledi sende sevilen bi insandin ama rengini belli ettin bundan sonra agzinla kus tutsan bittin 7 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement