Berberler ve Kuaförler Odası Seçime Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Berberler ve Kuaförler Odası Seçime Gidiyor

Berberler ve Kuaförler Odası Seçime Gidiyor

30 Eylül tarihinde kongreye gidecek olan Adıyaman Berberler ve Kuaförler odası Başkan Adayı Mehmet İspir, “Sonuç ne olursa olsun kazanan odamız, esnafımız olsun” dedi.

21.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Eylül tarihinde kongreye gidecek olan Adıyaman Berberler ve Kuaförler odası Başkan Adayı Mehmet İspir, "Sonuç ne olursa olsun kazanan odamız, esnafımız olsun" dedi.

"Ben değil, biz olarak yola çıktık" diyen Başkan Adayı Mehmet İspir, "Adıyaman Berberler ve Kuaförler odası olarak 30 Eylül tarihinde kongremizi gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulumuzda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte meslektaşlarımızı ziyaret edip desteklerini istiyoruz. Sağ olsunlar her gittiğimiz yerde bizleri en güzel şekilde karşıladılar. Odamıza kayıtlı 350 üyemiz var. Kısmet olur seçildiğimiz takdirde odaya kaydı bulunmayan esnafımızın odamıza kaydını yaptırması yönünde çaba göstereceğiz. Odamızın ve meslektaşlarımızın sorun sıkıntılarında onların yanında olmaya gayret edeceğiz. Devralacağımız bayrağı daha ileriye taşıma adına yönetim kurulumuzda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf edeceğiz. Özellikle Oda kaydı olmayan meslektaşlarımızın odaya kaydını yaptırması yönünde çalışmalarımız olacak. Bizim tek derdimiz odamızın üyelerine hizmet etmektir. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız. Odamızın kuruluşundan bugüne emek veren bütün oda başkanlarımıza teşekkür ederken, vefat eden meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, Adıyamanlı hemşerilerimizin, üyelerimizin ve meslektaşlarımızın Kurban Bayramını şimdiden tebrik ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Berberler ve Kuaförler Odası Seçime Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement