Belediye Sahipsiz Hayvanlar İçin Yem Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Belediye Sahipsiz Hayvanlar İçin Yem Bıraktı

Tüm yurtta etkili olan kar yağışları insanların olduğu kadar sahipsiz ve yabani hayvanlarında hayat şartlarını zorlaştırdı.

10.01.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz ve yabani hayvanların imdadına Karacabey Belediye Sahipsiz Hayvan Barınağı Ekipleri koştu. Barınak görevlileri ilçede belirlenen park ve bahçelere çeşitli yemler ve ekmek bıraktı.

Yaşanan yoğun kar yağışı ve devamında meydana gelen don olayları insanların olduğu kadar hayvanlarında doğasını olumsuz etkiliyor. Yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanlar ve kuşlar için harekete geçen belediye ekipleri ilçenin belirli noktalarına çeşitli yemler bırakarak bu canlılara yardımcı oluyor.

Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlarında bu konuya duyarlı olmasına dikkat çekerek "Bu gibi zor hava şartlarında şehrimizi, sokaklarımızı ve çevremizi paylaştığımız canlıları da unutmamak gerekir. Vatandaşlarımızda kuru ekmekleri ve benzer yem değeri taşıyan yiyecekleri kapı önlerine, balkon ve pencere kenarlarına bırakmaları, doğadaki dostlarımız için büyük önem taşımaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Sahipsiz Hayvanlar İçin Yem Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement