Niğde Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediyenin inşaatı devam eden projelerini ve belediye birimleri tarafından yürütülen çalışmalarını gezdi.

08.09.2014 09:24  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediyesinin inşaatları hızla devam eden projeleri ve belediye birimleri tarafından yürütülen çalışmaları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından yerinde incelendi. Başkan Akdoğan, Yenice Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmasını, park bahçeler tarafından sürdürülen yeşil alan ve kavşak yapımlarının yanı sıra, kent meydanı projesi, kızılca deresi ıslah çalışması, kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaları inceleyerek sorumlulardan bilgiler aldı.  Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca kent ormanında yapılan düzenleme çalışmalarını da inceledi.

Devam eden belediye yatırımlarının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen  Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye yatırımlarında halkımızın refahını ön planda tutuyoruz. Devam eden projelerimiz en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Büyük projelerimizin yanında mahallelerimizdeki eksiklikleri de tamamlıyoruz. Hedefimiz alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış bir Niğde" dedi

Her zaman halkın yanında

Belediye çalışmalarını incelemenin yanı sıra her fırsatta halkın yanında olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşın düğününde cenazesinde, yani iyi gününde de kötü gününde de yanlarında oluyor. Mahallelerde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Akdoğan mahalle sakinleriyle de sohbet ediyor istek ve önerilerini dinliyor.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Biz halkımızı yönetime dahil ederek hizmet ürettik. Makam ile insanlarımız arasına kapı koymadık, seçimden seçime değil her zaman halkımızla bütünleştik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, halkımızla birlikte ortak akılla yöneterek Niğde'mizde ki gelişimi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement