Baykal Konuşurken CHP'den 2 İmalı Tweet - Son Dakika
Güncel

Baykal Konuşurken CHP'den 2 İmalı Tweet

Baykal Konuşurken CHP\'den 2 İmalı Tweet

Son dönemlerde Türkiye gündeminin öne çıkan isimlerinden olan Deniz Baykal, canlı yayında açıklamalarda bulunurken CHP'den atılan tweet'ler dikkat çekti.

07.07.2015 09:26  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

2 İSİMDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Deniz Baykal açıklamalarda bulunurken, CHP Genel Merkezi'nin inşaatından bu yana parti binasında hayatını sürdüren 'Şero' adlı kedinin adına açılan Twitter hesabından Deniz Baykal'a yönelik imalı bir tweet atıldı. Bir diğer ilginç paylaşım da CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı'dan geldi.

"KEDİNİN BİLE YAŞLISINDAN..."

Baykal'ın, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında canlı yayında olduğu sırada atılan tweet'te, "Kedinin bile yaşlısından umut beklemeyin" denildi.

"NE HIRSMIŞ ARKADAŞ"

Öte yandan, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı da Baykal yayındayken, imalı bir paylaşımda bulundu. Akatlı, attığı tweet'te "Ne hırsmış arkadaş" yazdı.

İşte Şero hesabından atılan o tweet'ler;

Son Dakika Güncel Baykal Konuşurken CHP'den 2 İmalı Tweet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • çağdaş bir kadın: CHP ne zaman bu dinozorlardan kurtulacak bakalım.Adamın bir ayağı çukurda hala öksüre, tıksıra,boğazını temizleye temizleye bilmiş bilmiş konuşmaya devam ediyor.Bir zamanlar da pop starlar gibi sahneye merdivende kayarak inmişti.Kafa aynı kaya ama artım merdivenden kayamıyor.Fark bu... 1 26 Yanıtla
  • aykan: Baykal olmadan chp düzelmez 7 19 Yanıtla

Advertisement