Batman Belediyesinden 5 Ayrı Alt Yapı Projesi - Son Dakika
Yerel

Batman Belediyesinden 5 Ayrı Alt Yapı Projesi

Batman Belediyesinden 5 Ayrı Alt Yapı Projesi

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü kentin stratejik bölgelerinde önemli projeleri hayata geçirme çalışmalarını sürdürüyor.

01.06.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASKİ'den 5 ayrı bölgede 5 yeni proje daha

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu ana hatlarında başlattığı yenileme, iyileştirme çalışmaları kapsamında 5 bölgede daha 5 yeni projeyi daha hayata geçirme çalışmalarına başladı.

BASKİ, kentin tamamını etkileyecek olan yeni hat, kanal çapı genişletme ve iyileştirmeyi öngören bu içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme programı ile kentin alt yapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yaklaşan yaz mevsiminde yaşanacak olası kanalizasyon tıkanıkları ve içme suyu sıkıntısının önüne geçmek ve kentin ihtiyaç duyduğu güçlü bir alt yapı donanımını sağlamak amacıyla Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü kentin stratejik bölgelerinde önemli projeleri hayata geçirme çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü aşamalı olarak riskli bölgelerde eski şebekede kullanılan asbestli boruları 500'lük çelik borularla değiştirilmesi çalışmalarını, kanalizasyon şebekesini rahatlatacak projelerle destekliyor.

Bundan bir ay önce kentin tamamında önemli bir rahatlama sağlayacak olan dört bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon programı hayata geçiren BASKİ Müdürlüğü, bu çalışmaları takip eden 5 ayrı projeyi daha hayata geçirmeye başladı.

Bir önceki 4 projeyi aşamalı olarak takip 5 yeni proje için BASKİ Müdürlüğünde adeta seferberlik ilan edildi.

Konuya ilişkin bilgi veren Belediye Eşbaşkan Yardımcısı M. Ali Nasıroğlu, Aydınkonak, Çay, meydan, Ziya Gökalp, Bağlar, Bayındırlık, Petrol, Gültepe, Petrolkent, Kuyu Başı, Seyitler, Cumhuriyet, Şirinevler, Karşıyaka, Yeni Sanayi ve GAP mahallelerini doğrudan etkileyen 5 ayrı içme suyu ve kanalizasyon programını en iyi şekilde hayata geçirmek üzere ekiplerin çalışmalarına başladığını söyledi.

İçme suyu hattı ve kanalizasyon şebekesi olmak üzere iki ayrı çalışmayı aynı anda yürüttüklerini dile getiren Eşbaşkan Yardımcısı Nasıroğlu, "Batman Belediyesi olarak kentin alt yapısını ihtiyacı karşılayacak şekilde güçlendirmeyi esas alan bir programı aşamalı olarak hayata geçiriyoruz. Bir projemiz tamamlama aşamasına geldiğinde planlamamıza uygun şekilde onu destekleyen yeni projeyi devreye sokuyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Belediyesinden 5 Ayrı Alt Yapı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement