Başkan Uyar'dan Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uyar'dan Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi

Başkan Uyar\'dan Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi

Urla Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen program ile ilçedeki bazı okullar ziyaret edilerek, ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi hediye edildi.

04.11.2015 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm okullara dağıtılan kırtasiye malzemelerinin yanı sıra Urla'nın İzmir Yardımseverler Derneği Kuşçular İlkokulu, Kuşçular Ova İlkokulu, Albay Çolak İbrahim Bey İlkokulu ve Atatürk İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Sibel Uyar, kırtasiye malzemelerini öğrencilere takdim etti.

Derslere girerek öğrencilerle sohbet eden Uyar: "Okullarımız ve sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler Cumhuriyetimizin bekçilerisiniz. Cumhuriyetimizin sizlere ihtiyacı var. Sizler okuyun ki Cumhuriyetimiz güçlü bir şekilde devam etsin" ifadelerini kullandı. Albay Çolak İbrahim Bey İlkokulunda yapılan okul temsilcisi seçimine de katılan Sibel Uyar, oy kullanan öğrenciler ile sohbet ederek adaylar hakkında sorular sordu.

Okulları gezerken eksikleri yerinde gören Uyar, okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşerek, destek olacaklarını belirtti.

Ayrıca Atatürk İlkokulu öğrencileri Başkan Sibel Uyar'a okul ziyaretinde bulunduğu için teşekkür ederek, çiçek verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uyar'dan Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement