Başkan Tütüncü Semt Pazarları Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Semt Pazarları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Tütüncü Semt Pazarları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, meclis üyeleri ve Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan ile birlikte Göçerler Semt Pazarı’nda esnafı ziyaret etti.

17.09.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, meclis üyeleri ve Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan ile birlikte Göçerler Semt Pazarı'nda esnafı ziyaret etti.

Pazardaki tüm tezgahları gezerek, esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan. Tütüncü, alışveriş için pazarda bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Tütüncü, vatandaşların dile getirdiği temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili problemlerinin çözümü için gerekenin yapılacağını ifade ederken, ziyaret sonrası Göçerler bölgesinde yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bir açıklama yaptı.

2009 seçimlerinde 2B problemini çözme sözü verdiğini hatırlatan Başkan Tütüncü, 2B ile ilgili gerekli çalışmayı yaptıklarını ve 2B problemini çözdüklarini söyledi. 2B alanları dışında kalan belediye ait parsellerde, gecekondusu bulunan hak sahiplerine tapularını verme işlemlerini hızlı bir şekilde başlattıklarını anlatan Başkan Tütüncü, Erenköy, Çamlıbel, Göçerler ve Esentepe mahallelerinde 1000'ne yakın hak sahibine tapu tahsisi yaptıkları bilgisini verdi. Başkan Tütüncü, 4 mahallede 660 kişiye işlemlerinin tamamlanmasından sonra tapularının verileceğini, yine bölgedeki üzerinde gecekondu bulunan Hazine ve Vakıf arazilerinin devrinin alınması ve bu arazilerin tapularının hak sahiplerine verilmesi için de çalışma başlattıklarını da söyledi.

İdari işlemlerin bitmesinin ardından 2B ile ilgili tapuların da hak sahiplerine verilmeye başlanacağı bilgisini veren Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

"İdari işlemlerin tamamlanması noktasında üzerimize düşeni yapıyoruz. Bir an önce vatandaşlarımıza tapularını verelim istiyoruz. Defterdarlık nezdinde tapu tahsisiyle ilgili çalışmaları takip ediyoruz. Gerek fiyatlandırma gerekse taksitlendirme konusunda vatandaşlarımızın rahat edeceği her türlü kolaylığı sağlayacak, tedbirlerin alınması için gayret gösteriyoruz."

Başkan Tütüncü, tapu probleminin ortadan kalkması, yapılaşmanın çok farklı bir şekilde gelişmesi ve şehir hastanesi gibi önemli yatırımların yapılması sonrası Göçerler ve çevresinin, 2014-2019 döneminde Antalya'nın en önemli cazibe merkezi olacağının altını çizdi. Geçen dönem bölgenin cazibe merkezi olması yönünde bir kapı araladıklarına işaret eden Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Bu dönem araladığımız kapıdan gireceğiz. Göçerler ve Fatih mahallelerini çok güzel bir cennet bahçesi yapacağız" diye konuştu.

Göçerler'e, hastane müjdesini de veren Başkan Tütüncü, " Türkiye'de sadece 17 ilde yapılacak olan şehir hastanelerinin bir tanesi Kepez'e, Göçerler Mahallesi'ne inşa ediliyor. 1000 yataklı sağlık kampüsü yapılması muazzam bir yatırımdır. Tek bir hastane değil, çeşitli ihtisas hastanelerinden oluşan, kadın doğum, kemik hastalıkları, onkoloji, çocuk, psikiyatri gibi bulunacağı bir sağlık tesisi yapılacak. Sadece Antalya'yı değil, Burdur, Isparta'yı da kapsayan Akdeniz'in batısındaki bölgelere sağlık alanında umut olacak bir yatırımı Kepez'e kazandırdık" dedi.

Başkan Tütüncü, Göçerler'e komşu Çamlıbel Mahallesi'nde 24 derslik Anadolu Lisesi'nin temelini önümüzdeki günlerde atılacağını da ifade etti.

Başkan Hakan Tütüncü, pazar ziyaretin ardından mahalledeki bir kahvehaneye de uğrayarak, vatandaşlarla sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Semt Pazarları Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement