Başkan Tollu; "Turizm Gelirleri Arttırılmalı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu; "Turizm Gelirleri Arttırılmalı"

Başkan Tollu; "Turizm Gelirleri Arttırılmalı"

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Turizm gelirlerinin arttırılması adına, turizm yatırımcılarını bölgemize çekebilmek adına belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

26.05.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Turizm gelirlerinin arttırılması adına, turizm yatırımcılarını bölgemize çekebilmek adına belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Kızkalesi Turizm Festivali'nin 4.'cüsü yapıldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerren Tollu, turizm şehri olan ilçenin aynası konumundaki Kızkalesi'nde düzenlenen festivalin önemli olduğunu söyledi. Festival kapsamında kurulan Erdemli Belediyesi Yörük çadırında tüm misafirlere sıkma-ayran ikram eden Tollu, Kızkalesi esnafını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu tür organizasyonların Erdemli'nin ve Kızkalesi'nin ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtılması için çok önemli olduğunu kaydeden Tollu, "İklimiyle, deniziyle, doğasıyla ve çalışkan insanlarıyla dünyanın en güzel yerlerinden olan Erdemli ve Mersin, tüm dünyaya iyi tanıtılmalı ve bunun sonucu olarak da turizm gelirlerimiz arttırılmalıdır. Bu tür festivallerin düzenlenme amacı budur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Turizmin gelişmesi için bölgenin iyi tanıtılması gerektiğine vurgu yapan Tollu, bunun için Erdemli Belediyesi olarak yeni projeler üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Kızkalesi'nin eşsiz bir yer olduğuna dikkat çeken Tollu, bunun için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine inandığını söyledi. Bu bağlamda Kızkalesi ortak paydasında her kurumun bir araya gelerek çalışmalar yapması noktasında Erdemli Belediyesi'nin her zaman hazır olduğunun altını çizen Tollu, hep birlikte el ele vererek Kızkalesi'nin tanıtacaklarını söyledi.

Renkli geçen festivalde birçok spor branşlarında karşılaşmalar yapılırken, kazanan sporculara Başkan Tollu tarafından kupa ve ödüller takdim edildi. Festival, halk oyunları gösterisi, defile ve sanatçıların verdiği konserle son buldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu; 'Turizm Gelirleri Arttırılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement