Başkan Toçoğlu Yenicami Esnafı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Yenicami Esnafı ile Bir Araya Geldi

Başkan Toçoğlu Yenicami Esnafı ile Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenicami esnafı ile bir araya geldi.

12.05.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenicami esnafı ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa İsen ve Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete ile çok sayıda esnaf da katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Zeki Toçoğlu, "Hamdolsun her seçimde esnafımızın güçlü desteğini aldık. Bu kapsamda esnafımızın hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet etmesi için projeler ürettik. Yeni tesisler inşa ettik, yenileme çalışmaları yaptık. Esnafımızın şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak projelerine destek olduk. Hamdolsun şehrimizin gelişimi noktasında da güzel bir ivme yakaladık. Her alanda hızla büyüyen Sakaryamızın gelişimizin sürdürmesi için inşallah 7 Haziran'da hükümetimize güçlü bir destek vereceğiz" diye konuştu. Başkan Toçoğlu, "Yine çok önemli bir sürece girdik. Ankara'da şehrimizi temsil edecek güçlü milletvekili adaylarımız var. Adaylarımızın şehrimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Ankara'da elinden geleni yapacağına inanıyoruz. Her zaman hemşerilerimizin desteğine layık olmaya çalıştık. Hemşerilerimizin emanetine sahip çıktık. İnşallah önümüzdeki süreci de başarılı bir şekilde tamamlayarak birlikte yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Buluşmanın devamında söz alan Milletvekili adaylarından Hacıeyüpoğlu, "Her zaman esnafımızla bir ve beraber olacağız. Şehrimizin milletimizi en iyi şekilde Ankara'da temsil edeceğiz. Yeni Sakarya'nın inşası için bir kez daha destek bekliyoruz" ifadelerini kullanırken; İsen, "Şehrin asıl kurucuları esnafımızıdır. Şehrimizde hızlı bir değişim gerçekleşiyor. Şehrimizde yönetenler ve yönetilenler arasında oluşan uyum, gelişimini daha hızlı sürdürmesine ortam sağlıyor. İstikrarın sürmesi, Türkiye'nin önünü açacak sistemi oluşturmak adına desteklerinizi bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Yenicami Esnafı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement