Başkan Sözen'den Arıtma Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sözen'den Arıtma Tepkisi

Başkan Sözen\'den Arıtma Tepkisi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum mevkisindeki Manavgat arıtmasından belediyeye ait boş araziye kanalizasyon bırakılmasına tepki gösterdi.

22.07.2014 14:52  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum mevkisindeki Manavgat arıtmasından belediyeye ait boş araziye kanalizasyon bırakılmasına tepki gösterdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat arıtmasına giderek incelemelerde bulundu yetkililerden bilgi aldı. Manavgat'ın belli günlerde yaşadığı bir koku sorunu olduğuna, halkın bundan şikayetçi olduğuna dikkat çeken Sözen, şöyle konuştu: "Arıtma, kanalizasyon konusu. Biz buranın tespitini yaptık. Mevcut arıtmanın yetersiz olmasından, teknik zafiyetlerden dolayı. Gizli gizli, arıtmanın tahliyesini buraya belediyenin arazisine salıyorlar. Daha önce bunun tespitlerini yapmış uyarmıştık. Ama hala devam ettiklerini dün gece bir kez daha tespit ettik."

Resmi tespitlerin yapıldığını belirten Sözen, şunları söyledi: "Çevre il müdürlüğüne de bildireceğiz. Bunun takibini yapıp kavgasını vereceğim. Şu an bu kokunun içerisinde biz duramıyoruz. Manavgat'ın her noktasında en ücra yerinde bile bu koku hissediliyor. Benim halkıma bunları yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. Herkes görevini layıkıyla yapacak." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Sözen'den Arıtma Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement