Bucak Belediye Başkanı Ayaz'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Bucak Belediye Başkanı Ayaz'a Teşekkür Plaketi

Bucak Belediye Başkanı Ayaz\'a Teşekkür Plaketi

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Söylemez ve Sekreteri Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ı ziyaret ederek, teşekkür plaket verdiler.

20.03.2014 11:45  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Şube Sekreteri Ali Oğuz, Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaket verdiler.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ziyarette yaptığı konuşmada, Bucak Belediyesi'ndeki işçilerin çoğunluğunun sendikaya bağlı olduğunu belirterek, "Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, sendikamızın gerek toplu sözleşme görüşmelerimizde, gerekse taleplerimizde bizlere oldukça yardımcı oldu. Başkan Ayaz'a bu olumlu yaklaşımından dolayı işçi kardeşlerimiz ve sendikamız adına teşekkür plaketi vermek istedik" diye konuştu.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise, belediyenin tüm hizmetlerini personelin özverili çalışmaları ile başardıklarını belirterek, "Biz de personellerimize imkanlarımız ölçüsünde toplu sözleşme görüşmelerine destek sağladık. Sendika ile olumlu yaklaşımlarımız oldu. Nazik davranışları için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarete Bucak Belediyesi Sendika Temsilcisi Davut Acat ve Mehmet Ali Arslan da katıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Belediye Başkanı Ayaz'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement