Başkan Özkan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Özkan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Başkan Özkan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni atanan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemer Erken ile Ziraat Odasına Başkanlığına seçilen Erhan Erdem'e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

23.02.2015 15:32  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özkan'ın ilk durağı Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem oldu. Yapılan kongrenin ardından yeni Ziraat Odası Başkanı Seçilen Erhan Erdem'e yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileten Özkan "Karacabey için tarım vazgeçilmez bir olgudur. Bizler her zaman tarımı önemseyen bir hizmet anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bu anlamda ilçe çiftçimizi temsil eden Ziraat Odasını da önemsiyoruz. Kurumlar arası diyaloglar bizim için önemli. Ziraat Odasının yeni yönetimini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçe tarımı adına gerçekleştirilecek ve Karacabeyimize fayda sağlayacak her türlü projeye de destek olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Özkan'ın Ziraat Odasından sonraki bir diğer durağı ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü oldu. Burada Cemer Erken ile bir araya gelen Başkan Özkan, hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde Erken'e başarılar diledi.

Özkan kurumlar arası diyaloglara verdiği öneme burada da vurgu yaparak "Belediye olarak yeni ek hizmet binası inşaatına gerekli desteği sağlamış ve çeşitli çalışmalarda bulunmuştuk. Karacabey menfaatlerine fayda sağlayacak her türlü çalışmada yer almaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özkan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement