Başkan Murat Hazinedar, Büyük Ortaklığı Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Murat Hazinedar, Büyük Ortaklığı Bitirdi

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu ve Giresun’da faaliyet gösteren ORGİ Taşıt Muayene İstasyonları A.Ş.’yi Alman-İngiliz-Türk ortaklığı olan TÜVTÜRK’e devretti.

27.09.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu ve Giresun'da faaliyet gösteren ORGİ Taşıt Muayene İstasyonları A.Ş.'yi Alman-İngiliz-Türk ortaklığı olan TÜVTÜRK'e devretti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sahibi olduğu ORGİ Taşıt Muayene İstasyonları A.Ş'yi TÜVTÜRK'e devretti. 2008'den bu yana hizmet veren şirketin iştirakleriyle yıllık cirosu 40 milyon TL olan grup, aynı zamanda Karadeniz'in en büyük strafor -ısı yalıtım yatırımının da sahibiydi. Grup, Ordu'nun en büyük hazır beton şirketi Beton 52'ye de yatırım yapmıştı. Murat Hazinedar bu satımla birlikte 35 milyon TL kazanç elde etti. Ordu ve Giresun'da sendikal örgütlenmenin olduğu çok az özel şirket kuruluşundan birisi olan ORGİ A.Ş'yi Alman-İngiliz-Türk ortaklığı olan TÜVTÜRK aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın enerji sektörüne yatırım yapacağı ve bu konuda yabancılarla birlik yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik bir yatırıma gireceği iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Başkan Hazinedar, "Ülkemizin yatırıma ve istihdama ihtiyacı var. Yeni ve katma değeri yüksek bir sektöre yatırım yapmayı düşünüyoruz" dedi.

ORGİ Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş. 29 Aralık 2008 tarihinden itibaren TÜVTÜRK iş ortağı olarak Ordu Merkez, Ordu Fatsa, Giresun Merkez, Giresun ŞebinKarahisar'da olmak üzere 4 sabit ve 2 mobil araç muayene istasyonlarıyla hizmet vermeye başlamış olup hali hazırda yatırım yaptığı diğer şirketlerle beraber 200 teknik personel çalıştırmaktadır. Orgi A.Ş yılda 135 bin araç muayene kapasitesiyle faaliyetine devam ediyor.

Uluslararası standartlarda periyodik araç muayenesi hizmeti veren ve Türkiye'de trafik ve araç güvenliğine katkı sağlamayı hedefleyen konusunda uzman bir kuruluş olarak tanınıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Murat Hazinedar, Büyük Ortaklığı Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement