Başkan Matur, Bucak Halkını Maça Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Matur, Bucak Halkını Maça Davet Etti

Başkan Matur, Bucak Halkını Maça Davet Etti

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele edecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor yarın ilçe stadyumunda seyircisi önüne çıkıyor.

20.09.2014 12:45  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele edecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor yarın ilçe stadyumunda seyircisi önüne çıkıyor.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor,2014-2015 futbol sezonunu açılışını yarın yapacak. Bölgesel Amatör Lig'in ilk maçında geçen hafta Antalya'da Konyaaltı Belediyespor'u sahasında 3-0 ile geçen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor seyircisini de arkasına alarak yarın yapacağı sezon açılışından sonra Pamukkalespor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig'de 14 takımın bulunduğu 7'nci grupta mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un ilk maçı Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle ertelenmişti.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Başkanı Tarık Matur, bu yıl çok güçlü bir kadrolarının olduğunu her maçın sonunda gülen taraf kendileri olmak istediklerini belirterek, "Bu yıl kadromuz çok güçlü. Her maça galibiyet provası ile çıkıyoruz. Pazar günü ilçe stadımızda yapılacak olan Pamukkale maçı öncesi sezon açılışımız var. Açılışa ve açılış sonrası maça tüm Bucak halkını ve taraftarlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Takımın güçlü, sahanın iyi olduğunu ve tek eksiğin taraftar olduğunu söyleyen Matur, "Taraftarı da arkamıza aldık mı kimse bizi durduramaz. Başta ilçemizde yapılacak olan maçlara ve yakın şehirlerdeki deplasman maçlarına tüm Bucak halkının katılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un yarın yapılacak açılışına ve açılış sonrası Pamukkale maçı için tüm Bucak halkını mesaj göndererek davet etti. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Matur, Bucak Halkını Maça Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement