Başkan Kaval Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kaval Güven Tazeledi

Başkan Kaval Güven Tazeledi

Burdur Aşçı ve Kebapçılar Odası 11. Olağan Genel Kurulu, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında gerçekleştirildi.

08.01.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Aşçı ve Kebapçılar Odası 11. Olağan Genel Kurulu, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurula Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar, MHP İl Başkanı İbrahim Sakıcı ve esnaf katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Divan Başkanlığı'na Lokantacılar, Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Genel Başkan Vekili Mehmet Gül, Divan Başkanı Yardımcılığına Isparta Lokantacılar, Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Divan Üyeliğine Ecevit Alan ve Tekin Tülü seçildi.

Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okuyan Burdur Aşçı ve Kebapçılar Odası Birol Kaval, "2010 yılında bizlere verdiğiniz destek ve güvenle 5162 sayılı kanunun verdiği yetkilerle Yönetim Kurulumuzla beraber çalışmalarımıza başladık. İlk önce 2009 yılında Burdur'un meşhur tatlarından olan ceviz ezmesinin patent çalışmalarını tamamladıktan sonra 2010 yılı genel kurulda da söylediğimiz gibi Burdur şişinin coğrafi işaret ve patent belgesinin ilimize kazandırmak adına 2010 yılında Ticaret ve Sanayi Odamızın maddi ve manevi büyük katkıları ile bu meşhur kebabı yapan ustalar sayesinde Tük Patent Enstitüsü Kurumu'na ilettikten sonra coğrafi işaret belgesini ilimize kazandırdık. 1 Aralık 2011 tarihinde Antalya'da fuara katılarak Türk mutfağının zirvelerinde ilimizin yöresel mutfağını tanıtmak amacıyla en iyi şekilde görev yaptık. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri'nde Burdur şişi, ceviz ezmesini tüm Ankaralılara ve gurbet özlemi çeken hemşehrilerimize tattırdık. 17 Kasım 2012'de federasyonumuzca düzenlenen 1.Pastacılık ve Tatlıcılık Çalıştayı'na odamız olarak katılım sağladık. İş Sağlığı Müdürlüğü ve odamız ile Burdur Devlet Hastanesi salonunda atık yağlar ve hijyen eğitimi gibi seminerler düzenledik" diye konuştu.

Olağan Genel Kurul'da üyelerin talep ve şikayetleri dinlendikten sonra Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından gündem maddeleri ibra edildi ve üyeler oy kullandı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kaval Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement