Başkan Hançerli, Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Hançerli, Muhtarlarla İftarda Buluştu

Başkan Hançerli, Muhtarlarla İftarda Buluştu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Işık ve Mahalle Muhtarları ile ailelerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

15.07.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Işık ve Mahalle Muhtarları ile ailelerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Hizmet Binasında düzenlenen iftar programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacı ile ilçedeki tüm muhtarlar ile devamlı işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. Seçimlerden önce 53 olan mahalle sayısının seçimlerden sonra 25 köy ve 4 Beldenin mahalle olarak katılmasıyla 82 mahalle sayısına ulaştıklarını kaydeden Hançerli, Karatay ilçe alanının 4.5 kat, nüfusunun ise yüzde 7 arttığını ifade etti. Karatay Belediyesi'nin 25 kilometrelik bir alana hizmet ederken, 2014 yılı itibarı ile hizmetin Karatay'ın sınırlarının Eskil'den başlayıp Altınekin'e kadar uzanması sonucu 86 kilometrelik bir alana yayıldığını söyleyen Başkan Hançerli, yeni bağlanan mahallelere yapılan hizmetin Karatay'ın merkez mahallelerine yapılan hizmetten farksız olduğunu vurguladı. Değişim süreci içerisindeki Karatay'ı, daha modern bir ilçe haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmelidir diyen Hançerli, iş makineleri, hizmet araçları ve imkanları olan bir belediye olduklarını sözlerine ekleyerek katılımlarından dolayı mahalle muhtarları ve ailelerine teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hançerli, Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement