Başkan Evcilmen Halk Konserinde - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen Halk Konserinde

Başkan Evcilmen Halk Konserinde

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, Ermeneklilerle halk konserinde buluştu.

07.03.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, Ermeneklilerle halk konserinde buluştu.

Demokratik Sol Parti (DSP) tarafından Ermenek Kültür Çadırı'nda düzenlenen sanatçı Serpil Efe'nin sahne aldığı konsere, çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Evcilmen'i omuzlarına alan Ermenekliler, "Evcilmen sen bizim onurumuzsun" sloganlarıyla sahneye taşıdı. Dakikalarca süren alkış tufanının ardından konuşmasına başlayan Başkan Evcilmen, "Sizler de benim onurumsunuz, hepinizle gurur duyuyorum" diye konuştu.

TAPU SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Yerel seçimlere 22 gün kaldığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Sanayiden sokağa, mahallelerden meslek odalarına gidiyorum, sempati ve kabul görüyorum. Muratpaşalı vefalıdır, hizmeti bilir, adaletlidir, haksızlığa tahammül edemez. Son zamanlarda olanların farkındasınız, doğru olmayan sözlere itimat etmeyin. Ermenek'te 96 tapu sorunu çözüldü yetinmedik meclis kararı aldık. Gecekondu sahiplerine geniş taksitlerle tapularını takdim edip Ermenek'in sorunlarını çözeceğiz. Ermenek Antalya'nın göz bebeği olacak" dedi.

Bir vatandaşın Bülent Ecevit anısına saygı duruşunda bulunulması isteği üzerine, DSP kurucusu ve unutulmayan Genel Başkanı Bülent Ecevit anısına saygı duruşu yapıldı.

Başkan Evcilmen, "Dürüstlüğün, cesaretin ve zarafetin simgesi olan Bülent Ecevit için saygı duruşu için ben ve ekip arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim. Biz seçimi kazanıyoruz, siz hazırlıklı olun" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen Halk Konserinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement