Başkan Demircan İstiklal Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan İstiklal Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Demircan İstiklal Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi esnafını ziyaret etti.

19.11.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan dükkanları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki değişimin çok olumlu olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul'un gözde mekanlarından birisi olan Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan dükkanları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki değişimin çok olumlu olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Demircan, esnafla sohbet ederek kendisinden beklenen talepleri yerinde dinledi.

VATANDAŞLARLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demircan, beraber fotoğraf çektirmek isteyen gençleri kırmadı. Bölge esnafı da kapılarına kadar gelerek dertlerini dinleyen başkan Demircan'ın nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan İstiklal Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement