Başkan Çerçi, Temizlik İşçilerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi, Temizlik İşçilerini Unutmadı

Başkan Çerçi, Temizlik İşçilerini Unutmadı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bayramda görev yapan temizlik işçilerini unutmadı.

04.10.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bayramda görev yapan temizlik işçilerini unutmadı. Muradiye'de Temizlik İşleri ve Fen İşleri Şantiyesi'nde Başkan Çerçi ve başkan yardımcıları personelle bayramlaştı.

Şantiyede düzenlenen bayram tebriğine Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Kılıç Kaya, Hakan Akgöl ve birim müdürleri de katıldı.

Bayramlaşma sonrasında personele seslenen Başkan Çerçi, "Hepimiz Yunusemre ailesinin birer ferdiyiz. İnşallah hep beraber ilçemizde belediyenin yapması gerek faaliyetler konusunda bir aile olarak güzel işler yapacağız. Temizliğinden yoluna ve yeşil alanına kadar ne ise başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve personelimiz ile birlikte yapacağız. Sizlerle beraber bir yola çıktık. Halkımız bizlere güvendi, inandı. İnşallah halkımızın güvencini boşa çıkarmayacağız. Dürüst, samimi, gayretli ve çalışkan olacağız. Amirlerimiz ile sevgi ve saygı içerisinde bu işleri yapacağız. Yunusemre'de yaşayan 200 bin vatandaşın emanetini taşıyoruz. Bu emanetin hakkını vereceğiz. Bütün kurumlarda ast ve üst ilişkisi vardır. Bizlerde başkan ve başkan yardımcıları da olsak sizlerin kardeşiyiz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. Sizlerin üzerinde önemli bir yük var. Bayram vesilesiyle bir araya gelmiş olduk . Ben sizlere güveniyor ve inanıyorum. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçiririz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi, Temizlik İşçilerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement