Başkan Çerçi Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Oyunu Kullandı

Başkan Çerçi Oyunu Kullandı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte oyunu kullandı.

01.11.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte oyunu kullandı. Başkan Çerçi, "Toplum vicdanı kendi iradesini aklını ortaya koyacak ve en iyi kararı verecektir." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan İlkokulu 1123 nolu sanıkta oyunu kullandı. Eşi Melek Çerçi ile beraber oyunu kullanan Başkan Çerçi, "Ülkemize milletimize hayırlı olsun. Bir kere daha milletin iradesi inşallah sandığa yansıyacak. Öncelikle sağlıklı, güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Huzur içerisinde bir seçim olması temennisinde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Kimsenin burnu kanamadan. Huzur içerisinde bir seçim olsun. Milli irade sandığa en iyi şekilde yansısın. Bundan sonra içeride dışarıda ya da ülkenin bazı yerlerinde seçmen iradesine baskı olmadan herhangi bir ipotek koymaya çalışmadan toplumun iradesini tehdit etmeden biliyorsunuz Türkiye'de böyle şeyler bazı gruplar tarafından yapıldı geçmişte. Ama genel olarak Türkiye 1950 yılından beri çok partili demokratik hayata geçtiğinden beri büyük oranda seçimlerde milletin iradesini yansıtmıştır. Bu anlamda 1950'den beri sıkıntı doğmamıştır. Bugünde böyle olacaktır. Bazı gruplar bazı zihniyetler bunun aksini iddia edebilir ama mahşeri vicdanda bunlar çok fazla kaile alınmaz. Toplum vicdanı kendi iradesini aklını ortaya koyacak ve en iyi kararı verecektir. ve Türkiye için hayırlı bir seçim olacaktır. Haziran'da biraz sıkıntılı süreç başladı şimdi bu seçimler çok daha hayırlı olacaktır. Türkiye'nin önü açılacak. Çok daha güzel günler Türkiye'yi bekliyor. Şimdiden seçim sonuçları ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement