Başkan Çerçi Önce Nikah Kıydı, Sonra Harmandalı Oynadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Önce Nikah Kıydı, Sonra Harmandalı Oynadı

Başkan Çerçi Önce Nikah Kıydı, Sonra Harmandalı Oynadı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler’in oğlu Rıdvan Gürler ile Ahmet Çalışkan’ın kızı Sümeyra Çalışkan’ın nikâhını kıydı.

20.04.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler'in oğlu Rıdvan Gürler ile Ahmet Çalışkan'ın kızı Sümeyra Çalışkan'ın nikahını kıydı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Çerçi, meclis üyesi Gürler ve damat ile birlikte harmandalı oynadı.

Yunusemre ilçesi Ortaköy mahallesi piknik alanında gerçekleştirilen nikah törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı, Ramis Şiyak, belediye meclis üyeleri, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi'nin kıydığı nikahta, genç çiftin nikah şahitliğini AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı yaptı.

BAŞKAN ÇERÇİ GENÇ ÇİFTE TAVSİYELERDE BULUNDU

Genç çiftlere tavsiyelerde bulunan Başkan Çerçi, "Evlilik bizim milletimizin Türk toplumunun temeli. Aile, kültürümüzün temel direğidir. Evlilikte bazı şartlar vardır. Eşler arasında önce sevgi olacak, muhabbet olacak, sonra saygı olacak, daha sonra da tahammül olacak sabır olacak, Hayat her zaman kolay olmayabilir. Yaşanabilecek zorluklara karşı sabır edeceksiniz. Birbirlerinizin eksikliklerini ve kusurlarını da örteceksiniz. Belediye başkanı olarak sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. "diye konuştu.

Genç çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Başkan Çerçi, damada fincan takımı, çiftlerin şahitliğini yapan Başkan Gürcan ise, geline Kuran-ı Kerim hediye etti. Nikah töreninden sonra yoğun istek üzerine harmandalı oynayan Başkan Çerçi, vatandaşlardan büyük alkış aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Önce Nikah Kıydı, Sonra Harmandalı Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement