Başkan Çelik Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı

Başkan Çelik Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye başkan yardımcıları ile birlikte basın mensuplarını yemekte ağırladı.

24.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye başkan yardımcıları ile birlikte basın mensuplarını yemekte ağırladı. Basının halkın yönetime katılımında adeta bir denetim mekanizması görevini gördüğünü ifade eden Başkan Çelik, "Basınımızın özgür olması demek, demokrasimizin gelişmesi demektir." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeni ile Manisa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları için yemek organize etti. Saruhan Otel'de gerçekleştirilen yemeğe Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, Ulus Kotluca, Jülide Çakır, İsmail Önal, Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş ile çok sayıda gazeteci katıldı. Basın mensuplarının bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Çelik, "Biz sizlerle birlikte çalışıyoruz. Özgür basın son derece önemli. Basınımızın özgür olması demek, demokrasimizin gelişmesi demektir. Basınımız halkın yönetime katılımında adeta bir denetim mekanizması görevini görür. Yaptığımız faaliyetleri kamuoyuna ulaştırıyorsunuz hem de halkımızın talepleri sizler aracılığıyla bizlere ulaşıyor. Bu vesile ile sağlıklı bir köprü de oluşmuş oluyor. Bugüne kadarki destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar basınla sağlıklı bir iletişim kurabilmek için büyük bir çaba sarf ettik. Basın merkezimiz tüm basın mensubu arkadaşlarımızla ciddi bir iletişim içerisinde. Bundan sonra da bu iletişimimiz artarak devam edecektir." dedi.

BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ise şunları söyledi: "Gazetecilik zor bir görev. Bu görevi yaparken iyisiyle, kötüsüyle kamuoyuyla paylaşmak zorundayız. Sayın başkanımızın bakış açısına çok teşekkür ediyorum. Bizler art niyetli bir Manisa medyası olarak yer almıyoruz. Yıllardır bu böyle geçmiştir. 9 yerel gazete iki tane televizyonumuz var. Her arkadaşımızın bu görevlerini yaparken toplumdaki farklılıkları da gözeterek, faaliyetleri yansıtmaktadır. İşveren varsa çalışan var demektir. Manisa medyasına iş adamları büyük yatırımlar yapmıştır. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizi bu gece bir araya getiren başkanımıza ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement