Başkan Ahmet Asım Okat'tan Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ahmet Asım Okat'tan Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Ahmet Asım Okat\'tan Vali Yılmaz\'a Teşekkür Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

27.08.2014 11:59

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Asım Okat tarafından, 30 Ağustos Zafer Haftası dolayısıyla il merkezi, ilçe ve köylerinde bulunan yaklaşık 300 şehit ve gazi ailesinin katılımlarıyla Kütahya Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği işbirliği ile düzenlenen "Dumlupınar Şehitlikleri" gezi programı hakkında bilgiler verildi.

Vali Şerif Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "30 Ağustos 1922 de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılarak, Türk Milletinin Hürriyet ve Bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğu, Cumhuriyetimize hayat veren aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen büyük zaferin 92. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimize Türk Milleti olarak şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Vali Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanlığı öncülüğünde, şehit ve gazi yakınları ile Dumlupınar Şehitliği'ne yapılan ziyaretten dolayı Dernek Şube Başkanı Ahmet Asım Okat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ahmet Asım Okat'tan Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement