Başarılı İş Kadınları "Kadına Saygı" İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başarılı İş Kadınları "Kadına Saygı" İçin Bir Araya Geldi

Başarılı İş Kadınları "Kadına Saygı" İçin Bir Araya Geldi

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde başarılı iş kadınlarını ve girişimcileri Zeytinburnulu kadınlar ile buluşturarak kadın dayanışmasına öncülük etti.

04.03.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde başarılı iş kadınlarını ve girişimcileri Zeytinburnulu kadınlar ile buluşturarak kadın dayanışmasına öncülük etti. Sürprizlerle dolu olan programda ünlü koreograf Uğurkan Erez'in koreografisini üstlendiği defile izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başarılı iş kadınlarını ve girişimcileri Zeytinburnu'nda yaşayan kadınlarla buluşturdu. Zeytinburnu Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen "Kadına Saygı" konulu konferansa, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Demirel, Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülmen Güven, Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, Global Turizmin Sahibi Ayşen Tümbay Çetindağ, Türk Deri Vakfı Başkanı Ruken Mızraklı, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Özyaral, oyuncu Ayşen İnci gibi ünlü isimler ve çok sayıda Zeytinburnu'nda yaşayan kadın katıldı.

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ'NDEN KANSERSİZ YAŞAMA DESTEK

Program, Zeytinburnu Belediyesi desteği ile hazırlanan ünlü isimlerin de yer aldığı "kadına şiddet" konulu kamu spotunun izlenmesi ile başladı. Başkan Murat Aydın'ın açılış konuşmasının ardından Global Turizm'in sahibi Ayşen Tümbay Çetindağ, başarı hikayesini anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. Onun sonrasında kürsüye davet edilen Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz ise, kanseri yenme hikayesini salondakilerle paylaştı.

Konferansın ardından ünlü koreograf Uğurkan Erez'in koreografisini üstlendiği defile gerçekleşti. Aralarında Özge Ulusoy'un da bulunduğu ünlü mankenler podyumda izleyenleri kendine hayran bıraktı. Ünlü modacıların ellerinden çıkan elbiselerin sergilendiği defilenin gelirleri Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi aracılığı ile Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlandı.

"KADIN KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile gerçekleştirilen organizasyon hakkında bilgi veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Biz kadın konusunu önemsiyoruz. Türkiye'de ilk defa yıllar öncesinde Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'ni (AKDEM) yıllar öncesinde kurmuştuk. Sonrasında kent konseyinin kadın meclisi oluştu" dedi.

Amaçlarının kadın konusunda biraz farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Aydın, "Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Program sonrası emeği geçenlere plaket ve çiçek takdimi yapılırken, katılan kadınlara da karanfil ve çocuklar tarafından yapılan sabunlar hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başarılı İş Kadınları 'Kadına Saygı' İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement