Bank Asya'da Büyük Panik - Son Dakika
Güncel

Bank Asya'da Büyük Panik

Bank Asya\'da Büyük Panik

Yardım isteyecek hale geldiler

13.09.2014 10:55  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın seçtiği AK Parti Hükümeti'ne 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde bulunan paralel devlet yapılanmasının gerçek yüzünün ortaya çıkmasından sonra duyarlı vatandaşlar, söz konusu yapıya ait bütün kurum ve kuruluşlarla ilişkisini kesti.

Halkın desteğini kaybetmesiyle birlikte paralel yapının sahibi olduğu dershaneler, okullar ve şirketler kapanma eşiğine dayandı.

ZAMAN, AKİT GAZETESİ'Nİ DOĞRULADI!

Günler önce Bank Asya'nın zor durumda olduğunu ifşaa eden gazetemizin 31 Ağustos tarihli "Gülen'den Bank Asya talimatı: Evinizi ve arabanızı satın" başlıklı manşet haberini yalanlayan paralel yapının sözcüsü Zaman Gazetesi, artık daha fazla dayanamayarak Bank Asya'ya yardım talebinde bulundu.

Paralel Yapı'nın sözcülüğüne soyunan Zaman gazetesi ise tüm yaşananlara daha fazla sessiz kalmayarak "Bank Asya, otomobil ve ev" görsellerinin bulunduğu bir fotoğraf ile haberleştirilen yardım kampanyasını, gazetemiz Akit'in günler öncesinden manşetine taşıdığı bir haberi daha adeta teyit etmiş oldu.

GAZZE'YE SUSTULAR, BANK ASYA'YA COŞTULAR

Paralel Yapı'ya ait olan ve yolun sonu görünen Bank Asya'yı bataklıktan kurtarmaya çalışan Cemaat üyeleri de, Sosyal medya üzerinden ilginç kampanyalara başvuruyor. Twitter üzerinden #MilletBankAsyayaSahipÇıkıyor hashtagi oluşturan paralel yapı üyeleri, zor durumdaki bankalarına destek istiyor. Her gün kan ağlayan Ortadoğu'ya özellikle Gazze için kılını kıpırdatmayan Cemaatin para kasalarını kaybetmemek için verdiği mücadele ise gözden kaçmadı.

"BANK ASYA İÇİN EVİMİ SATIYORUM"

Gülen Örgütü, Bank Asya'nın batışını engelleyebilmek için dijital pazarlama kanalları aracılığıyla da "Bank Asya için evimi satıyorum", "Bank Asya için arabamı satıyorum" ilanları vermeye başlayarak malını mülkünü satışa çıkardı. Cemaatteki bu hareketliliği haber yapan Zaman, akit'in günler önce verdiği haberin doğruluğunu teyit etmiş oldu.

Öte yandan Paralel Yapı yakınlığı ile tanıdığımız MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ekonomik krizle boğuşan Bank Asya için vatandaşlardan miktarına bakmadan bankadan mevduat hesabı açmasını istemişti.

Kaynak: Yenisafak.com.tr

Son Dakika Güncel Bank Asya'da Büyük Panik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement