Balıkesirsporlu Zeefuik Oruç Bozacak - Son Dakika
Spor

Balıkesirsporlu Zeefuik Oruç Bozacak

Balıkesirsporlu Zeefuik Oruç Bozacak

Balıkesirspor'un en etkili oyuncularından Genero Zeefuik, 3 maçlık gol orucunu cumartesi günkü Kardemir Karabükspor deplasmanında bozmak istiyor.

01.02.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor'un en etkili oyuncularından Genero Zeefuik, 3 maçlık gol orucunu cumartesi günkü Kardemir Karabükspor deplasmanında bozmak istiyor.

3 gol atarak hat-trick yaptığı Boluspor randevusunun ardından 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Multigroup Alanyaspor karşılaşmalarını boş geçen Hollandalı yıldız, Antalya kampının en çalışkan ismi olarak dikkat çekiyor. 18 maçta fileleri 8 kez sarsan Zeefuik, gol atamadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında 59, Multigroup Alanyaspor müsabakasında ise 60'ıncı dakikada oyundan alınmıştı.

Öte yandan kırmızı beyazlıların devre arasında kadrosuna dahil ettiği Hırvat golcü Josip Tadic de son 2 karşılaşmada sonradan oyuna girmesine karşın etkili performasıyla göz doldurdu. Bu maçlarda bir gol atıp, bir de penaltı yaptıran Tadic, forma yarışında Zeefuik'i zorlamaya başladı.

Hazırlıklarını geçen haftadan bu yana Antalya Miracle Otel'de sürdüren Balıkesirspor, lider Kardemir Karabükspor'la oynayacağı zorlu maç için cuma günü deplasmana geçecek.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirsporlu Zeefuik Oruç Bozacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement