Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde

Bakan Yıldız Kayseri\'de Cenaze Töreninde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Mustafa Yalçın'ın oğlu, Talha'nın cenaze törenine katıldı.

17.11.2014 14:39  Güncelleme: 14:46

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Mustafa Yalçın'ın oğlu, 28 yaşındaki Talha'nın cenaze törenine katıldı. Eski mesai arkadaşının oğlunun cenaze töreninde hayli üzgün olduğu görülen bakan Yıldız, Talha Yalçın'ın tabutuna omuz verdi.

İstanbul'da bir kaza sonucu yaşamanı yitiren Talha Yalçın'ın cenaze töreni için bakan Taner Yıldız, Ankara'dan gelerek Hunat camisindeki cenaze namazına katıldı. Cenaze namazında baba, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın gözyaşlarını tutamayınca, bakan Yıldız, acılı babayı teselli etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve Müftü Ali Maraşlıgil'in kıldırdığı cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, Kayseri bağımsız milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları, oda ve dernek başkanları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinde ve Büyükşehir'in çoğunluk hisselerine sahip olduğu Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde uzun yıllar görev yapan Taner Yıldız, eski mesai arkadaşı Mustafa Yalçın'ı acılı gününde yalnız bırakmayıp, Talas ilçesi Halef Baba mezarlığındaki define kadar hazır bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement