'Bakan Toto'da Tutmayan İsimler - Son Dakika
Politika

'Bakan Toto'da Tutmayan İsimler

Son günlerin en çok konuşulan konusu, yeni kabinede kimin yer alacağıydı. "Bakan toto" tahminlerinde ismi geçen bir çok kişi, açıklanan yeni kabinede yer alamadı.

29.08.2014 13:55  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinede Ankara kulislerinde konuşulan hiçbir isim yer almadı. Kabineye girmesi muhtemel kişiler arasında Hakan Fidan, Yiğit Bulut, Burhan Kuzu ve Mahir Ünal gibi isimler vardı.

3 İSİM GİTTİ

62. hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Köşk'e çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni kabineyi sundu. Vakit kaybetmeden Başbakanlık Merkez Bina'ya geçen Davutoğlu, yeni kabinede yer alan isimleri açıkladı. Buna göre 4 yeni isim kabineye katılırken, 3 isim ise gitti.

Bu arada yeni hükümetin kurulma sürecinde Ankara kulisleri kabineye kimlerin katılacağını kimlerin gideceğini konuşuyordu.

KUZU, ŞENTOP VE HAKAN FİDAN

Uzun yıllar Anayasa Komisyonu Başkanlığı'nı yürüten Burhan Kuzu da ismi geçenlerden oldu. Adalet Bakanı olma ihtimali konuşulan Kuzu yeni kabinede yer almadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un ismi de kulislerde muhtemel Adalet Bakanı olarak geçiyordu.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın adı da Dışişleri Bakanlığı için geçti. Fakat Fidan yeni kabinede yer almadı.

Bir diğer isim ise Kültür Bakanı olma ihtimali konuşulan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dı.

Yiğit Bulut Ekonomi Bakanı, Salim Uslu Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Bünyamin Özbek ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak ismi geçenler arasındaydı.







## 6428807##


\'Bakan Toto\'da Tutmayan İsimler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika 'Bakan Toto'da Tutmayan İsimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • buda geçerr: Hadii bakalımm yiğitt sen anca saçınıı yağlarsınn artıkk:)) 32 7 Yanıtla
  • AYTUNÇ_ES: ANCA GİDERSİN 24 4 Yanıtla
  • kılıçdaroğlu kemal: yiğit butlut bu memleketin çok önemli bir beynidir recep tayup Erdoğan onun peşini bırakmaz belkide köşk. te danışmanlık için düşünmüştür veya önümüzdeki seçimlerde önemli görevlere hazırlanmaktadır 8 19 Yanıtla
  • KEŞANLI;: Ah be jöleli medar-ı iftiharımız(!) Keşan'lı hemşehrim. Üzülme; yazı var, kışı var. Elbet layık olduğun (!) daha iyi yerlere geleceksin. Keşan halkı olarak seni çok özledik. Aman geç kaalllma erken geel, sakın geç kaallllma erken geeelll. . 19 4 Yanıtla
  • İSYAN: AKP YE TUTNANIN DÜNYASI KURTULUR. AHRETİNİ BİLMİYORUM. 21 1 Yanıtla
  • tuncay tuncay: yiğit bulut 3 partili çok ülkenin kuklası insanların bu devlette koltuk işgal ettikleri dönemde soyulan türkiyenin tayyip erdoğanın gelmesiyle güçlü ülke güçlü devlet güçlü milletle değişen talihiyle geçmişte bize uygulanan oyunları gören müthiş bir ekonomistir belki yiğit bulut itici gelebilir ama ülke için bu beyinlere ihtiyaç vardır irdelendiğinde yiğit bulut dış borsalarda istenmeyen bir ekonomisttir sebebi o borsalara çok zarar vermesidir anlayana 14 5 Yanıtla
  • uğur: jöleliyi özlemişim 16 1 Yanıtla
  • mersin33: jöleyi çok kafana sürene kadar diline sürseydin şimdi kabinedeydin hadi bakalım 2015 kadar çok çalış kabinedesin hada hadi. 10 1 Yanıtla

Advertisement