Bakan Eroğlu: İstihbarat Örgütleri Türkiye'yi Karıştırıyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: İstihbarat Örgütleri Türkiye'yi Karıştırıyor

Bakan Eroğlu: İstihbarat Örgütleri Türkiye\'yi Karıştırıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin dış istihbarat örgütleri tarafından karıştırıldığını söyleyerek, "Bazı istihbarat örgütleri var. Çözüm süreci bitsin tekrar Türkiye karışsın, bu millet ve hükümet terör için büyük paralar harcasın, ekonomi gerilesin diye çalışma yapıyorlar.

26.10.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin dış istihbarat örgütleri tarafından karıştırıldığını söyleyerek, "Bazı istihbarat örgütleri var. Çözüm süreci bitsin tekrar Türkiye karışsın, bu millet ve hükümet terör için büyük paralar harcasın, ekonomi gerilesin diye çalışma yapıyorlar. Çözüm sürecine devam edeceğiz. Herhangi bir şekilde alçakça saldıran, eline silah alan ve yakıp yıkmak isteyenlere de gerekli ceza kesinlikle verilecektir" dedi.

Düzce AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı Pelemir Otel'de yapıldı. Toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Osman Çakır, İbrahim Korkmaz, Vefai Aslan ve partililer katıldı. Toplantının basına açık bölümünde partililere seslenen Bakan Eroğlu, 17- 25 Aralık operasyonlarını yapanların erken öttüğünü belirterek, "Erken öten horozun başını keserler ya erken öttüler ve cenab-ı Allah'ın yardımıyla bu da atlatıldı. Ama oyunlar devam ediyor. Şu an oyunlar Kobani üzerinde oynanmaya çalışılıyor. Kobani'yi kullanarak dış kaynaklı bir planın parçası uygulanmaya başlandı. Bunları biliyoruz ve bazı hususlar devlet sırrı. Işid denilen terör örgütü ve diğer yandan PYD. Onların elinde de amerikan silahı var diğerinin elinde de amerikan silahı var. Nasıl oluyor bunlar? Diyorlar ki Türkiye niye Kobani'ye yardım etmiyor? Diğeri 'Türkiye koridor açsın' diyor. Biz oradan gelen bütün insanlara fark gözetmeksizin insan olarak bakıyoruz. Biz sadece onlara değil 520 yıl önce katledilen yahudilere de kucak açtık" diye konuştu.

Çözüm sürecine devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Yabancıların maksatları bütün milletleri birbirine düşürmek. Plan çok basit. Böl, parçala, yut ve birbirine çarpıştır. Ortadoğu'da olan hadise bu. Bir taraf Allah Allah diyerek hücum ediyor diğer taraf da Allah Allah diyerek hücum ediyor. Onların içinde de aynı ırktan olup birbirini öldürenler var. Aynı dine inananlar var. Birileri bunları piyon olarak kullanıyor. Bazı istihbarat örgütleri var. Çözüm süreci bitsin tekrar Türkiye karışsın, bu millet ve hükümet terör için büyük paralar harcasın, ekonomi gerilesin diye çalışma yapıyorlar. Çözüm sürecine devam edeceğiz. Herhangi bir şekilde alçakça saldıran, eline silah alan ve yakıp yıkmak isteyenlere de gerekli ceza kesinlikle verilecektir. Oradaki kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var. Ama terör örgütleri devletin güçlü yumruğunu yiyecekler. Dün Van'a gittim. Bu alçakların kürtlerle en ufak bir alakası yok. Özelilkle yağmalanan yerler kendisine bağlı olmayanların işyerleri, okul ve devlet kurumları ile dini tesisler ile bununla ilgili hizmet veren dernekleri yakmışlar. Hatta size enteresan bir şey söyleyeyim. Bir vakfı ziyaret ettik. Oranın yetkilisi büyük bir bina inşa ettiklerini ve malzemelerini depoya koyduklarını anlattı. Bunlar malzemeleri yakmak için gelmişler. Oradaki bekçi de gelenleri inançlı kişi sanarak Kuran'ı Kerim'i açıp 'Yakmayın. Burada Kuran öğretiliyor, din öğretiliyor' dediğinde onlar da "Senide o kitabı da burada yakarız. Defol git" diye cevap vermişler. Bu ibretlik bir olay."

Bakan Eroğlu, daha sonra toplantının basına kapalı olan bölümünde partililerle görüşmeler yaptı. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: İstihbarat Örgütleri Türkiye'yi Karıştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement