Bahçeli: Sinan Oğan Saray Projesidir - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Sinan Oğan Saray Projesidir

Genel Başkan Devlet Bahçeli, Sinan Oğan'ın seçimlerin hemen ardından 2 Kasım'da partiye dönmesinin yolu açıldığına dikkat çekerek bunun bir Saray projesi olduğunu öne sürdü.

16.11.2015 10:18  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, dün MHP İl Başkanları'yla bir araya gelerek il başkanlarından tam destek aldı.

Eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan'ın partiye geri dönüşü için mahkemeden, seçimlerin hemen ardından 2 Kasım'da çıkan kararı "Bu bir Saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu?" sözleriyle eleştiren Bahçeli, "Olağanüstü kurultay yapmamak için tüm yetkisini kullanacağını" belirtti.

"HDP'DE BÖYLE BİR TALEP NEDEN YOK?"

Selda Güneysu'nun Cumhuriyet gazetisinde yer alan haberine göre Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP'ye yönelik eleştirilere İl Başkanları Toplantısı'nda tepki göstererek "1 Kasım sonrası, aynı anda CHP ve MHP'de olağanüstü kurultay istenmesi tesadüf değildir. HDP'de böyle bir talep neden yok mesela" dedi.

"SİNAN OĞAN SARAY PROJESİDİR"

Bahçeli, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan hakkında verilen, partiye dönüş kararını da şu sözlerle eleştirdi: "Sinan Oğan kararı yargının siyasallaşmasının göstergesidir. Tesadüf değildir. Bu bir saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu. 20 gündür girilemeyen iller var. Kobane olayları sonrası HDP ile ilgili neden harekete geçmediler."

BAHÇELİ: ALAYI GELSİN

Bahçeli, kurultay isteyen muhaliflere "Alayı gelsin" çıkışını yaptı. Bahçeli, "Hak etmeyenlerin" kurultay salonuna giremeyeceğini ifade etti.

16 GÜN SONRA BİR İLK

MHP Lideri, yarın da sayıları 80'den 40'a inen milletvekilleriyle ilk grup toplantısını yapacak. Bahçeli, seçimin üzerinden 16 gün geçtikten sonra ilk kez kameralar karşısına geçmiş olacak.

Bahçeli: Sinan Oğan Saray Projesidir

Son Dakika Güncel Bahçeli: Sinan Oğan Saray Projesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (110)

  • KAANNNNNNNN: DEFOL GİT LAN BIRAK BU OYUNLARI BIRAK BU OYUNLARI KOLTUĞU MEZARAMI GÖTÜRECEN 108 2 Yanıtla
  • Dikkat edin..: Biryerlerinize birşeyler batsa sorumlusu yine Saraydan bilirsiniz. Allah akıl versin.. 62 1 Yanıtla
  • bozoklu: Bana soz kalmamls anla artlk turkmen beyli 36 1 Yanıtla
  • yoldaş49: valla MHP nin başına kim gelirse gelsin hepsi birbirinden FAŞİST 13 15 Yanıtla
  • erdo: kim bahcelinin bu ulkeye yaptıgı 3 seyi soylerse ona tantuni ısmarlıyacam..... 24 0 Yanıtla
  • asi: bütün AKPliler bahçeli sayesinde iktidar olduk diye teşekkür ediyor be 21 1 Yanıtla
  • yalan dünya: troller nasılda ülkücü gibi yazıyorsunuz.Gerçek ülküler asla liderlerine küfür etmezler yeni bir genel başkan isteselerde bunu liderlerine hakaret etmeden dile getirirler.Boşuna havlamayın yemiyoruz. 18 3 Yanıtla
    antiakp: Özünden Milliyetçi:sen ülkücü olamazsın ülkücülerin davasında asıl amacının iktidar olma gibi durum yatmaz.biz ne günler gördük meclise giremediğimiz zamanlar oldu ama kimse davasını bırakmadı.anlaman gereken şu MHP nin iktidar olması için ülkede çok büyük etnik savaş çıkması lazımki Allah korusun bunuda hiç bir ülkücünün istemediği gibi liderimizde istemez.öyle olsaydı zaten ülkede kaoslar olduğu zaman ülkücüleri sokağa dökmeye çalışanlara karşı duran bilge lider bundan faydalanır iktidar olurd 3 0
  • fatih: Yuzsuz bahceli hala konusuyor insanda biraz ar damari olur.. 15 1 Yanıtla
  • Dadas: Saray kadar basına tas düşaün bahceli hdp lilerin agzıyla konuşmayı kes artık 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement