Ayvalıklı Yelken Antrenörünün Bodrumdaki Başarısı - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Yelken Antrenörünün Bodrumdaki Başarısı

Ayvalıklı Yelken Antrenörünün Bodrumdaki Başarısı

Ayvalıklı antrenör Serkan Dalgacı’nın çalıştırdığı Bodrum’da faaliyet gösteren ERA Yelken Kulübü, 6-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında, İzmir-Urla’da yapılan Türkiye Optimist Takım Şampiyonasında büyük bir başarıya daha imza atarak, Türkiye Şampiyonu oldu.

12.08.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalıklı antrenör Serkan Dalgacı'nın çalıştırdığı Bodrum'da faaliyet gösteren ERA Yelken Kulübü, 6-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında, İzmir- Urla'da yapılan Türkiye Optimist Takım Şampiyonasında büyük bir başarıya daha imza atarak, Türkiye Şampiyonu oldu.

Bodrum'da yelken sporunun önemli adreslerinden biri olan Era Yelken Kulübü, yelken sporunda büyük altyapı yatırımları olan Fenerbahçe ve İstanbul Yelken gibi iki dev kulübü geride bırakarak, Kulüpler Optimist Türkiye Şampiyonasında takım halinde 1. oldu.

Geçen yıl da takım olarak Türkiye Şampiyonu olan Era Yelken Kulübü, kupalarını İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın elinden aldı. Era Yelken Optimist Takımı sporcularının yeni hedefi ise milli takım forması altında Avrupa Şampiyonluğunu Türkiye'ye yeniden getirmek olduğu öğrenildi.

Türkiye'den 16 takımın katıldığı şampiyonanın finalinde Fenerbahçe'yi geçerek adını zirveye yazdıran Era Yelken Optimist Takımı Efe Tulçalı (K), Umut Kartal, Salih Özkale, Yağmur Özcan ve Ada Göktan'dan oluşuyor.

16 Takımın katıldığı ve 126 yarışın sonucunda gelen şampiyonluğun ayrı bir anlam ve önemi olduğunu ifade eden takımın Ayvalıklı antrenörü Serkan Dalgacı "Bu büyüklükteki organizasyonlarda sporcularımızın böyle başarılar elde etmesi, hem kulübümüzün hem de Bodrum'un yelken sporuna verdiği emeği ve değeri gösteriyor. Dev kulüpleri geride bırakarak 1. olmak ayrı bir gurur kaynağı. Bu aynı zamanda yelkenle ilgili altyapı eksikleri tamamlandığında başarılarımızın uluslararası düzeyde olabileceğinin işareti" dedi.

Ayvalıklı başarılı antrenörün Bodrum'da elde ettiği bu büyük başarı ise Ayvalıklı hemşehrileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Yelken Antrenörünün Bodrumdaki Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement