Aydemir: 'Erzurumlunun Ferasetine Teslimiz' - Son Dakika
Yerel

Aydemir: 'Erzurumlunun Ferasetine Teslimiz'

Aydemir: \'Erzurumlunun Ferasetine Teslimiz\'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ne Türkiye’nin, ne bölgenin, ne de Erzurum’un kaybedecek zamanı var. Sosyal ve ekonomik istikrar sürecine hain tuzakları döşemeye yeltenenler 1 Kasım’da milli iradeden gereken cevabı alacak ve Türkiye 2023 yolunda AK yürüyüşünü sürdürecektir.

28.09.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Ne Türkiye'nin, ne bölgenin, ne de Erzurum'un kaybedecek zamanı var. Sosyal ve ekonomik istikrar sürecine hain tuzakları döşemeye yeltenenler 1 Kasım'da milli iradeden gereken cevabı alacak ve Türkiye 2023 yolunda AK yürüyüşünü sürdürecektir.' dedi.

AYDEMİR TEKMAN'DAYDI

1 Kasım erken seçimleri dolayısıyla çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Tekmanlılarla buluştu. AK Parti ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle istişari görüşmelerde bulunan Aydemir, esnafı ziyaret etti, tespit ve görüşlerini aldı. Tekman'da yürekten bir teveccüh ve ilgi ile karşılanan Milletvekili Aydemir, vatandaşların konuğu oldu.

SAMİMİYET VURGUSU

Halka hizmetin bir samimiyet ve bir sevda işi olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, 'Birbirini Allah için sevenlerin safına şeytan giremeyecektir. Yürek yüreğe tutulmuş milli irade safları hiç bozulmayacak, 1 Kasım seçiminin kazananı yaradılanı yaradandan ötürü sevenler, onlarla yol ve dava arkadaşlığı edenler ve elbette milli irade olacaktır.' diye konuştu.

AMELLER NİYETLERE GÖREDİR

'Biz Erzurumlunun ferasetine, vicdanına teslimiz' diyen Milletvekili Aydemir, 'Bizim iman ettiğimiz bir gerçek vardır, o da amellerin niyete göre oluşudur. Niyetiniz halis ise, yardımcınız her daim Hak'tır. 2002'den bugüne, ülkenin, bölgenin ve Erzurum'un fiziki ve manevi plandaki değişimine, gelişimine, istikrarlı büyüme ve kalkınma ufkuna dikkat kesilenler, AK niyetlilerin AK eserlerini görecek ve AK teveccühleriyle istikrara destek ve güç katacaklardır. Bizim halkımızın basiretinden hiç şüphemiz olmadı. " dedi.

TARİH AFFETMEZ

Aydemir, '12 eylüllerde, 28 şubatlarda milli iradeyi ipotek altına almak isteyenlerin hepsi tarihin karanlığına gömüldü. Milli irade ve vicdana itimat edenler ve emin olanlar ise halkın yüreğine girdi. İnanç hürriyetlerini engellemek, düşünce özgürlüğünü kelepçe vurmak isteyenler, girişim hürriyetine sınır koymak hevesinde olanlar, halkı ve dolayısıyla onun mukaddeslerini ötekileştirmeye yeltenenler, milli irade tarafından tarihi biçimde dışlandı. 2002 Kasım'ından bugüne, bu muazzez halkın duruşu, bu gerçeğin en bariz ispatıdır. 1 Kasım'da da aynı vicdan, istikrarı bozmak ve birbirini kardeşçe, Allah için seven milleti bölmeye kalkışanlara dur diyecektir.' ifadesini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydemir: 'Erzurumlunun Ferasetine Teslimiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement