AYAMDER'den Kentsel Dönüşüme Tam Destek - Son Dakika
Yerel

AYAMDER'den Kentsel Dönüşüme Tam Destek

AYAMDER\'den Kentsel Dönüşüme Tam Destek

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği, Adana'da kentsel dönüşüme tam destek verdi.

01.03.2014 09:13  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), Adana'da kentsel dönüşüme tam destek verdi.

Dönüşüm çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Sokak üzerindeki başlayan çalışmanın müteahhitliğini ise AYAMDER üyesi Emre Yıldırım proje inşaat üstlendi.

Yıkıma katılan Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, buradaki vatandaşlara yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Başkan Öztürk, vatandaşlara dönüşümün faydalarını anlatırken kentsel dönüşümün şehrin çehresini değiştirdiğini söyledi.

AYAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık ise şehir merkezinde Kentsel dönüşümün ilkini dernek olarak başlatmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Kentsel Dönüşüm o bölgenin yüz akı olduğunu ifade eden Başkan Murtaza Kılçık, Adana'da depreme dayanıksız binaların fazla olduğunu bunların kentsel dönüşümle yeni ve sağlam yapıya kavuşturulması gerektiğini hatırlattı. Kılçık "Adana'nın Kentsel dönüşüme ihtiyacı var" çağrısında bulundu.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki yıkıma, Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün yanı sıra, AYAMDER Başkan Vekili Mustafa Vursavuş, Müteahhit Emre Yıldırım, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AYAMDER'den Kentsel Dönüşüme Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement