Avukat ve Eşi Villalarında Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Avukat ve Eşi Villalarında Bıçaklanarak Öldürüldü

Avukat ve Eşi Villalarında Bıçaklanarak Öldürüldü

Adana'da 50 yaşındaki avukat Yüksel Pişkin ile eşi 48 yaşındaki Dilay Pişkin, oturdukları villanın mutfağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

23.10.2014 09:45  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da avukat 50 yaşındaki Yüksel Pişkin ile eşi 48 yaşındaki Dilay Pişkin, oturdukları villanın mutfağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

"AİLESİNİ ÖLDÜRÜP POLİSİ ARADI"

Merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi'ndeki Gondol Sitesi'nde oturan 30 yaşındaki Ali İhsan Pişkin, sabah saatlerinde polisi arayarak, babası Yüksel Pişkin ile annesi Dilay Pişkin'in öldürüldüğünü bildirip yardım istedi. Olay yerine giden ekipler, Pişkin çiftinin cesetlerini mutfakta buldu. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Pişkin çiftinin cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis olayla ilgili Ali İhsan Pişkin'i ifadesini almak üzere karakola götürdü.

"PİŞKİN: SABAH CESETLERİYLE KARŞILAŞTIM"

Ali İhsan Pişkin ilk ifadesinde, sabah su içmek için mutfağa indiğinde anne ve babasının cesetleriyle karşılaştığını, olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avukat ve Eşi Villalarında Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nisa Sezer: öyle hayırsever öyle yardım sever insanlardı ki. . . boşanmaya giden insanları barıştırmaya çalışırdı Yüksel bey. . . . insanlara yardım etmeyi çok severdi. . . avukat olmanın haksızlığı değil Hakkı savunmak olduğunu vurgulardı. . . Allah nur içinde yatırsın. . . 14 0 Yanıtla
  • .: Zorunuzamı Gitti yinemi Adana diye yorum yapan asalaklar türkiyenin her şehrinde 77, 5 millet var veki insanoğlu bazı şeyleri tahammül edemeyip kolaya kaçıyor bu olayda onlardan biri oğlu öldürmüş üvey annesi ile babasını 0 0 Yanıtla

Advertisement