Avrupa'nın Jet Sosyetesi, E-Vize Yüzünden Türkiye'ye Giremedi - Son Dakika
Ekonomi

Avrupa'nın Jet Sosyetesi, E-Vize Yüzünden Türkiye'ye Giremedi

Avrupa\'nın Jet Sosyetesi, E-Vize Yüzünden Türkiye\'ye Giremedi

E- vize alıp Bodrum'a gelen dünyaca ünlü tasarımcı Cindy Chao ve Avrupa sosyetesinin ünlü ismi Carol Asscher, ülkeye sokulmayarak geldikleri özel uçakla geri gönderildi.

21.08.2014 14:18  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl başlatılan e-vize uygulamasının, Bodrum ve Dalaman havalimanlarına gelen birçok yabancı turisti mağdur ettiği ortaya çıkmıştı.

İnternetten vize alan turistlerin, “Bu uygulama İstanbul ve Ankara’daki havaalanlarında geçerli” denilerek geri çevrildiği belirtilmişti. Dışişleri Bakanlığı dün bu haberi yalanlayıp, “E-vize ile girişlerde sorun olmadığını” öne sürdü.

4 SAAT BEKLETİLDİ

Ancak, 16 Ağustos’ta Bodrum’a inen birçok turistin e-vize nedeniyle geri çevrildiği ortaya çıktı.

14.30’da Atina’dan kalkan özel uçakta, dünyaca ünlü Tayvanlı mücevher tasarımcısı Cindy Chao’nun da aralarında bulunduğu 6 kişi, e-vize ile Türkiye’ye giremedi. Havaalanında 4 saat bekletilen Chao ve arkadaşları, geldiği uçakla geri yollandı.

KAÇAK GÖÇMEN MUAMELESİ YAPTILAR

Uçakta bulunan Avrupa sosyetesinin ünlü ismi Carol Asscher, “Bir daha Türkiye’ye gelmek isteyeceğimi zannetmiyorum. Arkadaşıma kaçak göçmen muamelesi yaptılar. Havaalanında kimse Türkçe dışında bir dil konuşamıyordu” dedi.

Kaynak: Sözcü

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Avrupa'nın Jet Sosyetesi, E-Vize Yüzünden Türkiye'ye Giremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement