Askon Yönetim Kurulu Üyelerinden Kurumlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Askon Yönetim Kurulu Üyelerinden Kurumlara Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve beraberindeki üyeler, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş, İş Kur Konya İl Müdürü Lokman Ceylan ve Anadolu Manşet Gazetesi Yeni Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yenikaynak'ı ziyaret etti.

29.09.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya  Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve beraberindeki üyeler, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş, İş-Kur Konya İl Müdürü Lokman Ceylan ve Anadolu Manşet Gazetesi Yeni Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yenikaynak'ı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yapan Yıldırım, ASKON olarak yeni dönemde sosyal sorumluluk alanında faaliyetler konusunda Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa programlar yapmak istediklerini söyledi.

Daha sonra İş Kur'a geçen Yıldırım, İş Kur ile istihdam destekli ara eleman yetiştirme ve  eğitimler konusunda çalışma yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerin, Konya'ya ve Konyalıya hizmet etmek için gerçekleştirildiğini belirten Yıldırım, "Yasadığımız bu şehir için amacımız ve hedeflerimiz var. Bunlar için de geceli gündüzlü tüm kurumlarımızla irtibatlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İŞKUR Konya İl Müdürü Lokman Ceylan ise Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Konya'da güzel işler yapmak için kolları sıvadıklarını vurgulayan Ceylan, her kesim ile birlik ve beraberlik içinde çalışmayı arzuladıklarına işaret etti.

Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş de Konya'da tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek, Aile ve Sosyal hizmetler konusunda faaliyetler gerçekleştirmek gerektiğini söyledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Askon Yönetim Kurulu Üyelerinden Kurumlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement