Arınç'la Atışan Gökçek Villasına Kapandı - Son Dakika
Güncel

Arınç'la Atışan Gökçek Villasına Kapandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Bülent Arınç'la girdiği sert polemiğin ardından villasına kapandığı ve ziyaretçi kabul etmediği öğrenildi.

24.03.2015 12:56  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarına twitter'dan yanıt veren ve daha önce planlanan canlı yayın programına da katılmayan Melih Gökçek bugün de tüm programlarını iptal etti. Gökçek'in Dikmen'deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi.

CANLI YAYINDA KATILMAKTAN VAZGEÇTİ

Dünkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine yaptığı "İstifa et" çağrısına "haysiyetsiz adam" diye karşılık vermiş ve çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek, bu tarihi açıklamalarının ardından daha önce planlanan Cnn Türk'teki Tarafsız Bölge programına da katılmaktan vazgeçmiş ve twitter'dan kısa bir açıklamada bulunmuştu.

GÖKÇEK VİLLASINA KAPANDI!

Ankara kulislerini serseme çeviren gelişmeler sonrası gözler bugüne çevrildi. Melih Gökçek'in Ankara'daki tüm programlarını iptal ettiği ve Dikmen'deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi. Gökçek'in villasından ne zaman ve ne için çıkacağı ise şimdilik merak konusu.

KÖPRÜSÜ DE ÇÖKTÜ

Öte yandan Ankara'da Çankaya Yıldız ile Gökçek'in villasının bulunduğu Dikmen semtlerini birbirine bağlayan köprü girişinde göçük meydana geldi. Köprü girişindeki göçük trafikte aksamalara da yol açtı. Köprünün bir şeridi trafiğe kapatıldı. Belediye ekipleri yol üzerinde iş makinaları ile çalışma başlattı. Tek şeritten akan trafiğin göçük oluşan alanın onarılması ardından trafiğe açılacağı belirtildi. (Kaynak. Sözcü)












Arınç\'la Atışan Gökçek Villasına Kapandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Arınç'la Atışan Gökçek Villasına Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Türk: Yolsuzluklar yıkacak akpyi 26 2 Yanıtla
  • Can: Gerçekler acıdır gökcek 26 2 Yanıtla
  • serkan Yılmaz: Şimdi işiniz bitti yolun çöktugu gibi sizde catlayarak yok olacaksınız 26 2 Yanıtla
  • MAhmut yar: Bülent Arınç Fetullah'ın Adam'ı parelleci Manisa da kimse seviyomu onu nefret ediyorlar 4 23 Yanıtla
  • BÜLENTİN: DEFTERİNİ dürüyor 4 20 Yanıtla
  • Alperen: Seninleyiz basgan 2 21 Yanıtla
  • ivan: GOKCEK YOLSUZLUK YAPTI . BUNU BUTUN TURKIYE BILIYOR . VE HALA O KOLTUKDA BULUNUYOR . BU NEDENDEN DOLAYI BU SECIMLERDE AKP YE OY VERMIYORUM . 18 2 Yanıtla
    tahminci: melih gökçek, bak senin peşinden gelen sürü başkan yazmayı bilmiyor daha. cehalet kötü şey. . . 13 0
  • oğuz: İhanetci satılmış paralel yapı ve çapulcu köpekleri asla AKP ye ve sayınmelikgökçek beyefendiye zarar veveremeyeceksiniz 2 17 Yanıtla
  • timucin: CHP nin mersindeki hırsızlığından bahsedin 3 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement