Arda Turan, Yılın En İyi Futbolcuları Listesinde 38. Sırada - Son Dakika
Spor

Arda Turan, Yılın En İyi Futbolcuları Listesinde 38. Sırada

Arda Turan, "The Guardian" gazetesinin hazırladığı en iyi futbolcular listesinde 38. sırada yer aldı ve Wayne Rooney, Mesut Özil ve Xavi gibi futbolcuları geride bıraktı.

24.12.2014 16:30  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Arda Turan, İngiliz The Guardian gazetesi tarafından hazırlanan 2014 yılının en iyi futbolcuları listesine girdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in de yer aldığı jürinin oluşturduğu listede, İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Arda Turan 38. sırada yer aldı.

RONALDO ZİRVEDE

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun zirvede yer aldığı listede, Arjantinli Lionel Messi ikinci, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer ise üçüncü en iyi futbolcu seçildi. Bu futbolcuları Arjen Robben (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Luis Suarez (Barcelona), Neymar (Barcelona), Gareth Bale (Real Madrid) ve Philipp Lahm (Bayern Münih) izledi.

ARDA TURAN DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİ SOLLADI

Manchester Cityli Agüero'nun 10, Chelseali Diego Costa'nın 12, Paris St Germain forması giyen Zlatan İbrahimovic'in 13, Bayern Münihli Frank Ribery'nin 26'ncı sırada yer aldığı listede Arda Turan, Manchester United'lı Wayne Rooney (43), Robin van Persie (45) ve Radamel Falcao (63), Arsenal'lı Mesut Özil (54), Juventus'lu Carlos Tevez (41), Barcelona'lı Xavi (50) gibi çok sayıda yıldız ismi geride bıraktı.

Arda Turan, Yılın En İyi Futbolcuları Listesinde 38. Sırada
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arda Turan, Yılın En İyi Futbolcuları Listesinde 38. Sırada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tiko: Vayki büyüttüler ardayı 2 6 Yanıtla
  • Meto: Bize ne bundan 2 5 Yanıtla

Advertisement